Halloween Broken Doll

Ik heb voor jullie nog een laatste Halloween Make Up Look. Kwestie van wat inspiratie te hebben op de dag zelf. Deze was moeilijker dan de Sugar Skull, en het was ondertussen al wat later in de nacht - rond half vier if you wanna know - dus de nauwkeurigheid liet al wat van zich afweten... Al bij al ben ik wel blij hoe de look er uiteindelijk uitziet. 


Ik ben hier niet met foto's tot in detail getreden, want het kostte me toch wel wat tijd om deze look tot een goed einde te brengen. Stoppen om de perfecte foto te nemen en dan weer verder gaan, onderbrak mijn inspiratie te veel, dus geef ik jullie enkele foto's van het resultaat.Ik zie hier en daar nog wel wat verbeterpunten, maar hey, ik ben nog geen getraind grimme artist. Hopelijk komt de dag waarop ik een cursus Grimme/Special Effects kan doen heel gauw, want dit is echt een van mijn stokpaardjes...

Gaan jullie naar een verkleedfeestje voor Halloween woensdagavond?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

 1. Wow wat is dit een gave look zeg! Knap gedaan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, deze vind ik nog leuker dan de Sugar Skull! Echt knap gedaan en dat om half vier 's nachts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er start een grime cursus normaal gezien volgend semester in Brugge.
  www.cvosg.be

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!