Made By Mieke Maaike

In het hartje van Kortrijk op amper twee minuutjes van de Grote Markt vind je de MiekeMaaike's Shop. Een echte mustsee voor de hevige DIY'ers onder ons, maar ook een musthave shop voor Kortrijk.

Maaike heeft een passie voor juwelen ontwerpen. Zo is ze ook al enige tijd bekend op Facebook voor haar kleurrijke fantasiejuwelen. Toen een pand - verbonden aan de boekenwinkel van haar ouders, Theoria - vrijkwam, aarzelde ze geen seconde en besloot ze haar eigen shop te openen.


Je kunt er niet alleen leuke juweeltjes kopen maar ook alle nodige beads and pearls aanschaffen. Ben je echter niet zo handig en wil je graag de kneepjes van het vak leren? Geen nood, binnenkort geeft Maaike workshops en weet je perfect hoe je aan de slag moet gaan.


Maaike maakt van haar passie een droom - iets wat ik echt bewonder in haar - ze staat vol enthousiasme klaar om je te helpen bij de keuze naar het juiste juweeltje. Haar shop is open op zaterdag - Maaike heeft immers naast haar leuke winkel nog een fulltime job. In het najaar is de winkel op een weekavond open van 19.00 tot 21.00 uur. Meer info vind je weldra op haar website.


Ben je binnenkort in Kortrijk om te shoppen op zaterdag, ga dan zeker langs bij Maaike! Haar shop is een pareltje :) MiekeMaaike's Shop vind je in de Pieter Cockelaerestraat 4. Maaike wil één van jullie zelfs plezieren en gaf me twee juweeltjes. 


Wat moet je nu doen om deze in de wacht te slepen? 
  1. Like Miekemaaike's facebookpage en share de foto van de te winnen juweeltjes.
  2. Like Msaprilfish's facebookpage.
  3. Vergeet me geen mailtje (contact@msaprilfish.com) te sturen dat je meedoet aan de giveaway!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!