Anna Dello Russo Fashion Shower

Na een turbulent verkiezingsweekend in Kortrijk is de storm nu wat gaan liggen... En kan ik me weer ten volle concentreren op mijn blog. MH, my good friend, is terug van Bordeaux en kwam me enkele dagen geleden haar speciale attentie van de Anna Dello Russo collectie geven.


Ik kan er maar niet over... De verpakking is echt om te smelten. Afwerking tot in de details met gouden touwen en reliëfdruk. Ik weet het, jullie vinden dit vast vreemd klinken, maar voor de zak alleen doe ik een vreugdesprongetje.


En dan het doosje... Ahh hemels, die bewaar ik steevast in mijn blogkamer. Maar bon, genoeg over de verpakking zeker? Hoewel ik nog uren kan doorgaan hoor :) Op naar the real thing!


MH koos voor mij de golden snake hoops, zoals Anna zegt in haar videoclip: Lesson number 10  Fashion jewels personalize your style! En dat zullen deze hoops zeker doen.Wat ben ik blij met dit cadeau! Dus liefste MH, nogmaals een dikke merci :) Heeft iemand van jullie iets van de collectie gescoord?


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

  1. Wat een lichaam heeft die vrouw toch ! Prachtige oorringen en die verpakking is echt om bij te smelten.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!