Steps Shopping Day Kortrijk

Ik reed zaterdag Kortrijk binnen en zag de zwarte Steps vlaggen al hevig waaien in de wind. Het weer was geen topper, maar dat zou mij zeker niet beletten te genieten van de dag.


Ik was aan de late kant - opstaan na een zware nacht is steeds een uitdaging - en parkeerde mijn Vespa vlug voor de winkel. Ik nam de Grijze Zusterstraat - perfecte doorgang - richting K in Kortrijk. De modeshow ging om 13.00 uur van start en ik wilde toch wel enkele leuke foto's meepikken voor mijn blog.Toen ik in het forum aankwam, stond er al veel volk in spanning te wachten.


Vlug een goed plaatsje uitzoeken waar ik mooie foto's kan nemen - nu zou een PRESSCARD van pas komen :) - en Daisy Van Cauwenberghe startte de fashionshow met een informatieve intro.


Dit is mijn favoriete winterlook. Lekker warm en een fluo kleurtje. Ik krijg nu al zin in de skivakantie! En voor de kids was er aangepaste animatie.
Maar ook voor de mannen was er entertainment genoeg. Als je de perfecte das kon knopen, mocht je een gratis das kiezen bij ForMen! Grappig om al die mannen zich te zien uitsloven - wellicht niet alleen om die das te winnen, if you know what I mean... En als klap op de vuurpijl was er nog een mannendéfilé met de spelers van KV Kortrijk.

In de hele binnenstad van Kortrijk waren er speciale acties, eet- en drankhutjes en hopen animatie. Jammer dat het weer niet mee wou, maar dat weten we in België... Ik kijk alvast uit naar de volgende editie!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!