OOTD Bikerboots

Lang geleden dat ik nog eens een Outfit Of The Day heb gepost. Nu het nieuwe seizoen aangebroken is en we onze herfstkleren uit de kast mogen halen, vond ik het wel passen.


Leather jacket H&M - Fur inheritance - Infinity Scarf Zara- Cardigan Zara


Bikerboots Zara (old)

Het voordeel van Cold Turkey is dat je de spullen uit de kast echt meer aandoet. Die bikerboots was ik compleet vergeten en ik was al van plan om er nieuwe aan te schaffen - let wel dat was voor de Cold Turkey. Maar nu ik mezelf opleg niet meer te shoppen in 2012, vind ik schatten terug!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


1 opmerking

  1. Superleuke booties ! Ben ook nog op zoek naar zulke, als je tips hebt :-) ?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!