Golden Look By Yves Rocher

Ben je al fan van de Facebook page van Yves Rocher? Neen? Dan zou ik dat vlug doen! Yves Rocher verloot elke maand een beautypakket ter waarde van € 75,00 voor één van de fans. Daarbuiten maak je ook nog kans om één van de tien testpersonen te worden voor hun nieuwe productlanceringen. 

Telkens er een nieuwe collectie uitkomt zoekt YR 10 proefkonijnen. Die gelukkigen krijgen de volledige nieuwe collectie in hun brievenbus. Whoop Whoop! De wedstrijd loopt nog tot en met morgen, dus surf nu vlug naar hun FB-page en waag je kans. Deze maand maken jullie kans op de Golden Look. Maar liefst zeven producten, yay! Ultra Volume Mascara, voor een volle en mooie oogopslag van 12 uur lang. De mascara is een crèmetextuur verrijkt met carnaubawas die de wimpers voller doet lijken zonder ze te verzwaren. Klinkt veelbelovend, nietwaar? 
€ 17,90


Deze vier luxueuze tinten zijn geïnspireerd op rozenblaadjes, in een limited edition oogschaduwpalette. De fluwelen textuur voelt zacht aan, is ultrafijn en gemakkelijk aan te brengen.
 € 15,90

De dieprode hydraterende lipstick met satijnen finish. Perfecte kleur voor het najaar. 
€ 14,90


De rozige tint hult de lippen in een oplichtend laagje voor intens glanzende lippen.
De nieuwe samenstelling is licht en plakt niet. 
€ 15,50

De foundation zorgt voor een radiant glow. Ideaal om de grauwe huid - die we vaak in de winter hebben - terug een frisse, heldere teint te geven.
€ 19,00


De nagellakjes zijn ook geïnspireerd op rozenblaadjes. Taupe Rosé en Rouge Boisé. 
€ 8,90Alles bij elkaar geteld, zitten er voor meer dan € 100 producten in deze box. Zeker de moeite om je in te schrijven, hup hup, aan de slag!
Ik ging alvast gretig aan de slag met de nieuwe producten en dit is het resultaat geworden. Een perfecte make up om erop uit te gaan. En dat is wat ik nu ga doen, want mijn lieve buren hebben me uitgenodigd voor een fondue-avond! Mmm, dat zal smaken met het koude weer! :)


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!