Steps Shopping Day

Ik weet niet of jullie het goed beseffen maar aanstaande zaterdag is het zover, de Steps Shopping Day in Kortrijk! Door het grote succes vorig jaar zijn er nog meer leuke activiteiten in Kortrijk te beleven dit weekend.

Laat jullie mannen achter in het forum van K in Kortrijk - want daar geven de spelers van KV Kortrijk een speciale Men's Fashion Defilé en achteraf is er ook een signeersessie - dus die zijn daar wel even zoet. Ondertussen drop je de kinderen op de Grote Markt - springkastelen en kidsmakeovers à volonté - dan kan jij genieten van het Fashion Catwalk Event waar de nieuwste herfstmode wordt geshowd. Vergeet niet de portefeuille van je man - per ongeluk - in je handtas te laten zitten want achteraf kan je shoppen naar hartenlust! Ook buiten K in Kortrijk zijn er tal van deelnemende handelaars.

Hoewel ik jammergenoeg moet werken op zaterdag - kom gerust eens langs in de winkel Byttebier -  zal ik toch hier en daar een ontsnappingsmethode toepassen om ook wat van de voordelen mee te pikken!Voor het volledige programma kan je terecht op de website van K-in-Kortrijk. Mij zal je zeker vinden bij de gratis massage in de relaxcorner en het gastoptreden van Transpopperz laat ik ook zeker niet aan mij voorbijgaan!

Nu nog hopen op mooi weer en de dag kan helemaal niet meer stuk. So long en hopelijk tot zaterdag :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!