London Addixion L'Oréal

Onlangs won ik de Giveaway van The Beauty Gem. Ze stuurde me een hele hoop leuke producten op. Ik kon niet wachten om alles te testen. Zo ging ik gretig aan de slag met de London Addixion Bubbles Soufflé.


Het goedje ruikt erg lekker fruitig en heeft een gele kleur. Fun in een potje... Na de grondige bestudering van de gebruiksaanwijzing, ging ik aan de slag. Je hebt maar een beetje van het product nodig en werkt dit in van de wortel tot in de lengtes. 

Zo gezegd zo gedaan, alleen plakt de boel verschrikkelijk... Ik geraakte er bijna niet door met mijn borstel. Op naar de haardroger. Het verbeterde er echt niet op. Mijn haar bleef kleverig, ik kwam ver zot. Het product belooft glanzend haar. Dat was bij mij echter niet het geval.

Resultaat, inderdaad VEEL volume - dat is zeker juist - maar mijn haar voelde ruw aan. Nog een minpunt... Mijn haar vernestelde erg vlug, wat ik normaal nooit heb. Maar wat ik het ergste vond is toch wel dat mijn haar zoooo droog aanvoelde. Ik kon echt letterlijk mijn haar uit trekken. Na een dag was ik het zat en besloot mijn haar opnieuw te wassen en het product voorgoed uit mijn badkamerkast bannen. 

Let wel, ik wil dit product niet helemaal afbreken. Voor mijn haartype is dit gewoon een no-go. Ik heb van nature droog haar en door mijn talrijke kleuringen is het natuurlijk nog droger. Ik ben een olie-addict for life. Hoe dan ook denk ik dat dit product wonderen kan doen voor mensen met fijn, normaal tot vet haar. 

Op naar het volgende product! Als ik iemand plezier kan doen met deze London Addixion, laat maar weten, dan stuur ik die jouw richting uit. Hij is amper één keer gebruikt. Sorry Elien (The Beauty Gem) maar voor mij was dit geen wonderproduct. Ik ben zeker dat er bij de rest wel wat zullen zijn! :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

 1. Hoi!

  Ik zou het wel fijn vinden dat product eens te proberen. Het gebeurt zo vaak dat mijn haar zo verschrikkelijk modelloos en plat valt..
  Als je het potje nog hebt, altijd welkom... :)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spijtig dat het product voor jou niet werkt! Voor mijn eerder vette haar doet het wel veel goeds :) Hopelijk kan je er iemand anders blij mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!