Louboutins For Sale!

Naast onze zaak op één van de mooiste pleintjes van Kortrijk heeft Roos haar vintageshop. Ik kocht al vaak mooie designerstukken bij Roos en toen ik haar gisteren tegenkwam riep ze me binnen.

Ze heeft een - bijna - nieuw paar zwart lederen Louboutins binnengekregen. Roos kent mijn liefde voor hoge, designer hakken en dacht wel dat dat spek naar mijn bek zou zijn. Mais, bien sûr!
Okok, I know Cold Turkey... Ik zou mezelf niet willen bedriegen, maar een paar classic Loubous voor een prikje... Dat zou ik wel door de vingers zien. Hoeveel keer krijg je daar de kans toe?

You wanna know what I'm talking about, right?Hoor ik daar Aahhh en Ooohh's? I know, I feel the same way! Om mijn verhaal verder te gaan. Ik deed in vol enthousiasme mijn botten uit en gleed in de redsoles... Ik wist het al op voorhand maar hoopte toch ergens dat het niet zo zou zijn... Maat 39 is te groot - zelfs bij Louboutin - voor mijn mini-feet...
Heb jij maat 39 en wil jij deze Louboutins in de wacht slepen voor amper € 210? Ga dan snel naar Roos haar shop beter bekend als Mi Nombre Es op het Vandaleplein in Kortrijk. 

Hope I made one of you happy!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


5 opmerkingen

 1. Oooh em geee, das echt een prikje ! Ware het niet dat ik unemployed ben en dus eigenlijk ook op mijn centen moet letten, ik zat al in de auto richting Kortrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. damn it! ik geraak er niet in het weekend! ten vroegste ergens donderdag :s EN ik heb maat 39 :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zal voor de rappe zijn Jemke! Roos wil ze namelijk niet reserveren. Het is voor de eerste die binnenspringt dus :)

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!