Thx to The Beauty Gem

Toen ik enkele weken geleden meedeed aan de giveaway van TBG - The Beauty Gem - schatte ik mijn kansen niet hoog in... Elien - TBG - gaf haar favoriete producten van deze zomer cadeau aan één van de wedstrijddeelnemers. 

Enkele dagen later kreeg ik een enthousiast mailtje in mijn inbox waarin TBG mij als winnaar had getrokken! Hooray! Wat was ik gelukkig... Zeker nu ik niet meer mag shoppen van mezelf tot en met het einde van het jaar!

Wat nog meer is, het is leuk eens de favorieten van een ander te kunnen testen/gebruiken. Ik ben soms vastgeroest in mijn eigen gewoontes, dat ik bepaalde producten helemaal niet zie staan in de rekken.

Amper twee dagen na het mailtje kreeg ik van de postbode een volle - lees: zware - doos in mijn handen. Trommelgeroffel...


Maar liefst acht volwaardige producten! Een hele dikke merci Elien. Ik ken zelf maar één van de producten, dus I'm lucky to test the rest. Natuurlijk ben ik er nog niet toe geraakt om alles uit te proberen. Maar dit staat wel op mijn to do lijstje van oktober. Zo kan ik toch reviews geven van producten zonder af te wijken van het Cold Turkey Project. It's written in the stars, don't you think?


Hou de blog dus maar in de gaten als jullie graag de reviews van deze goodies willen lezen. By the way, deze post helpt me herinneren dat jullie nog een massive Giveaway te goed hebben voor het éénjarig bestaan van MSAPRILFISH. Deze komt tegen eind oktober online en laat ik het zo zeggen, wat zal het de moeite zijn!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


2 opmerkingen

  1. Awesome products! Thanks for sharing!

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superfijn dat ik je zo blij heb kunnen maken! :) Ben benieuwd naar de reviews!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!