Golden Jungle

Net voor ik mezelf uitdaagde met het Cold Turkey Project van start te gaan, liet ik me nog een laatste keer verleiden aan leuke make up spulletjes in Ici Paris XL.

Zo vond ik de herstcollectie Golden Jungle van Dior perfect passen bij mijn garderobe - ik vind altijd wel een excuus om make up aan te schaffen, ahum... - voor het komende seizoen. 

De musthave van de collectie is voor mij toch wel het Golden Jungle Palette.


Er bestaan twee verschillende kleuren in dit palette. Ik ging voor de warme tinten met de koraalrode lipgloss. Je kent me, ik hou van mooie verpakking en dit is toch wel een toppertje. Het palette is een echte spiegelbox. A beauty on your vanity! Klein nadeel, hij weegt een ton - figuurlijk dan - dus als je licht gepakt op weekend vertrekt, zou ik opteren voor een ander palette :) Maar laat ons even eerlijk zijn, onze bagage weegt altijd een ton, n'est-ce pas?


Naast dit betoverend product zag ik bij de lakjes één van mijn favo winterkleurtjes staan. Kaki of beter bekend als Amazonia - wat een mooie naam - N°605! Zeker nu de army-style ons om de oren slaat, is dit een ideaal herfsttintje.


Twee coats geven de perfecte dekking. Ik kan er wel 8 dagen mee doen zonder chippen. Dit zal ook wel te danken zijn aan de wondertopcoat van Essie, beter gekend als Rock Solid.

Wat vinden jullie van de Golden Jungle collectie?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


3 opmerkingen

  1. Olala, beide zijn erg mooi ! Vind het een leuke collectie maar spreekt me niet genoeg aan om iets aan te schaffen er van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie herfstkleuren. De nagellak is prachtig !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hele mooi lak! en ik wil ook nog de oogschaduw ervan, maar die andere. met de groene tinten voor een kaki FOTD

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!