New Founds from Paris

Zoals ik eerder al vertelde, ging ik afgelopen weekend voor het werk naar Parijs. Toen we enkele uurtjes vroeger klaar waren dan gepland, shopten mama en ik nog even op de Champs-Elysées. 

Een nieuwe H&M en Zara trokken mijn aandacht... In Parijs zijn er toch andere items dan hier in ons Belgenlandje. Wanna see?
 Pull H&MPull Zara


Pul H&M


 Pull Zara


Pull H&MSkinny ZaraStudded Jacket ZaraSuede Derby Shoe H&M


Necklace H&M


Jeans Shirt H&MGolden Sneaks H&M

Zoals je kunt zien, aardig geshopt... Ik heb nog enkele stuks die ik de afgelopen weken kocht in Kortrijk, maar deze komen later aan bod. Ook de make up die ik scoorde bij Sephora is voor een volgende post. Mijn grootste liefde tussen deze aanwinsten zij toch wel de Suede Derby Shoes met pink top. I love love love them. Maar toen ik ze een uur aan mijn voeten had, kreeg ik zo'n pijn aan mijn hielen - met blaren tot gevolg - dat ik ze meteen naar de schoenmaker bracht om het knellen wat te verminderen. Ik haalde ze deze middag op, maar eerst laat ik mijn blaren genezen voor ik deze weer aan mijn voeten doe. Dat heb je dan met goedkope schoenen :) 

Ohja, en ik stak mijn blog in een nieuw kleedje. You like the new header? 

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


4 opmerkingen

 1. Flink geshopt ! :) Er zitten echt mooie stukken tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige aankopen! Vooral die schoenen zijn super.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jeansjasje met studs zag ik gisteren in Kortrijk, ik denk dat ik het ook ga gaan halen :)! En die schoenen met de roze top, zooooo tof! Leuke aankoopjes :) - Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke mooie aankopen! Ik moet dringend naar Parijs, haha! De eerste pull van H&M (met het leuke kraagje) is mijn favoriet. En die golden sneaks! Wow!! Misschien straks toch maar eens kijken of ze dit niet in Gent hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!