Drugstore Dreamteam

 
Sinds een tweetal weken heb ik een nieuw drugstore dreamteam! Oorspronkelijk kocht ik deze producten puur als test. Jullie weten al langer dat ik fan ben van Essence, maar mascara dat is zo'n twijfelgeval. Ik bleef verstokt aan de Diorshow Extreme... Wel Dior heeft een runnerup!


De I love Extreme Volume Mascara heeft mijn hart - of eerder mijn wimpers - veroverd. Voor zo'n klein prijsje zo'n kwaliteit, ik kan er nog steeds niet bij... De mascara heeft een dikke en grote borstel, ideaal om veel volume te creëren.


Maar ook de I love Rock Gloss Eye Pencil mag op het podium komen staan. Deze twee vullen elkaar perfect aan. Bye Bye Maybelline Masterdrama and Hello I love Rock!


Mijn dreamteam is nog niet volledig want ik grijp de laatste tijd dagelijks naar Almost Famous Lipstick van Essence. Deze coraalrode lippenstift is het perfecte kleur om dagelijks te dragen. Het droogt mijn lippen niet uit en geeft een mooie glans.Zoals ik jullie al eerder vertelde eind juli, is er binnenkort een Giveaway voor mijn blogiversary. Wel ik verklap jullie nu al dat er twee van de drie dreamteam items in de goodiebag zullen zitten! Maar meer daarover héél binnenkort!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Ik vind het potlood niet echt fijn werken. Als je hem opdoet vervaagt hij super snel, niet met het effect dat het weg is, maar dat het product ergens anders hangt. Voor op mijn waterlijn te doen vind ik hem ook niet prettig. Hij is te vettig voor mij. Maar hij is misschien wel goed als basis!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is jammer. Bij mij blijft hij de hele dag op zijn plaats zitten. Zo zie je maar hoe producten van persoon tot persoon verschillen!

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!