Cucuba by Catrice

De nieuwe LE van Catrice ligt net in de rekken en ik moest bijna vechten om mijn lievelingen eruit te halen. De collectie heet Cucuba en is een combinatie van aardse kleuren en zachte texturen.

Ik ging aan de haal met een nagellak, een lipstick en twee pigmenten - of losse oogschaduw.

 
Links zie je Salsa Cubana, een peachy pigment met veel glans. Rechts heb je dan de Take it Mint, een muntkleurge - jah, what's in a name - losse oogschaduw. Beide hebben voor zo'n lichte kleuren een goede pay off, maar wee-oh-wee wat een fall out...
Het is ergens wel te begrijpen dat losse oogschaduw zorgt voor een bergje glitter onder je ogen, ik bracht nochtans een klevende primer aan en pas daarna de oogschaduw met deppende bewegingen, het kon echter niet baten.Helloooow fall! Zoals we het in de magazines al hebben gelezen, deze herfst zijn donkere lippen een must! Ook Catrice heeft dat goed bekeken. De lipsticks van de LE waren namelijk allebei donkerbruine tinten. Ik ging voor de lichtste kleur namelijk Be All Smiles.

De lipstick is een soft lip colour - zoals Catrice het beschrijft - en heeft een prachtige glans. Je draagt er wel best een goede lipliner onder, want de lipstick vervaagt aan een sneltempo. Ik vind de kleur wel passen bij de herfst al weet ik niet of ik zo'n donker kleurtje overdag zou smeren.


De nagellak - Havana Drum - is verkozen tot mijn favoriet van deze LE. Ik draag het kleurtje nu al een volle week en ga dit straks opnieuw doen. Als ik tweemaal dezelfde kleur na elkaar draag, wil dit echt wel wat zeggen! De kleur is zo passe-partout als een nude!

Ook deze schafte ik tweemaal aan - nee, niet voor mij - zodat dit kleurtje ook een plaatsje krijgt in de goodiebag die jullie heel binnenkort kunnen winnen voor mijn blogiversary!

Hebben jullie items van de  Cucuba collectie aangeschaft?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)3 opmerkingen

  1. neen nog niets gekocht, maar als ik het zo zie vind ik de nagellak wel érg mooi en ook de losse pigmenten. mooie kleuren. donkere lippen zijn niets voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had het nagellakje ook al gekocht...superkleurtje hé!!! Prachtig!
    Caroline x

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!