A New Year A New Start

Net zoals mijn mama - Lieve van de blog Rue de Surène - hou ik van een vers jaar. Een nieuw jaar zijn nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. Zo doe ik graag eens de grote kuis in't begin van het jaar. Gisteren deed ik de Kerstboom weg - man wat een berewerk - en maakte mijn huisje weer lentefris.

Zoals jullie al konden lezen op Twitter en mijn FB-page heb ik massa nieuwe ideetjes voor de blog. Ik ben in een DIY-fase voor het moment, dus de creatievelingen zullen de komende weken zeker spek voor hun bek krijgen.

Zo ging ik gisteren met een doel naar Ikea. Ik had dringend nood aan fotokaders. MH - trouwe kompaan op maandagnamiddag - vergezelde me tijdens de trip naar Gent.


Ik vond er heel veel verschillende maten van een bepaald model - NYTTJA - en goedkoop dan nog ook, bonus! Ik vulde de fotokaders met leuke spreuken en foto's vanop mijn moodboards op Pinterest.Volgende week zullen jullie het resultaat zien in de blogroom, het vergt heel wat werk om de boel te organiseren zoals ik het wil. Maar hier alvast een voorproefje...


Oh en voor ik het vergeet, ze hadden hele mooie windlichten in Ikea, ik kon ze echt niet laten staan, wat vinden jullie ervan?


Mooi hé? Precies echte kant. Doen jullie ook na de feestdagen de grote kuis?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

  1. mijn grote kuis is rond pasen, als ik écht lentekriebels heb. ik heb ook zin in een interieurswitch en deze stijl past er perfect in! die windlichten zijn zalig! ik heb er ook, mooi hé. leuk idee om mooie teksten in kaders te steken, zal perfect passen in mijn hal :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaauw, hoe mooi!!! Ik wil eens een kijkje komen nemen ;)
    Ik moet de kerstboom nog afbreken, maar als ik het erna zo kan maken, I'm happy to do it!!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!