Things That Rocked My Week

Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek! Things that rocked my week, geeft een overzicht weer van foto's die me de afgelopen week bijbleven. Tjah, de woorden zeggen het eigenlijk zelf hé :)


Niet de eerste sneeuwval maar wel ééntje die me bijbleef. Toen ik naar mijn auto stapte zag ik dat iemand een hartje op mijn ruit had getekend. Geen idee wie het was en ook geen idee of het persoonlijk aan mij gericht was, maar wel leuk!Een laat kerstgeschenkje, ik had een cadeaucheque bij mijn favoriete parfumerie gekregen van mama en papa, en ben die met de lancering van de Chériebow Dior collectie meteen gaan inwisselen! Review van de producten volgt snel.


Maar deze wilde ik jullie toch niet onthouden. De RosyGlow blush van Dior is terug van weggeweest en is oh-my-ik-krijg-er-niet-genoeg-van zo mooi!


Vrienden van me die regelmatig Disneyland bezoeken staken een hele planning met Do's and Don'ts in elkaar zodat MH en ik ten volle van onze tweedaagse kunnen genieten! Nogmaals dank aan Sophie en Johan. Het zal smaken in Annette's - ik hem hun menu al eens opgezocht :)


Ik haalde een nieuw memobord voor de keuken en schikte er de tafel naar. De keuken is plots veel ruimer en gezelliger, bonus!


Toen ik afgelopen weekend in Parijs was, scoorde ik twee leuke stuks bij H&M. Sjaal € 3,00 (jaaaa, DRIE euro!!) en de pull voor amper € 10.00!


Wanneer Léo (Marie-Léonie Stock) haar zonnebril liet aanpassen, nam ik er gretig gebruik van om eens wat hippe modelletjes op mijn neus te zetten. Deze Prada vond ik wel grappig :)


De Cheriebow lakjes die ik niet langer in hun doosje kon houden zijn Tutu (lichtrose) en Trianon Grey. De nailart is niet perfect afgewerkt, want was in een haastje voor ik naar de bioscoop ging!


Deze week kreeg ik een leuk pakketje van Ophélie van Pro Duo, ik was compleet verrast en ga binnenkort aan de slag met deze goodies. Review volgt!


Suze, de puppy Border Collie van Esther en Lina - de dochters van een medehandelaar op ons pleintje - kwam even 'hallo' zeggen en legde haar alvast op haar rug zodat ik op haar buik kon strelen. Wat een mooie ogen!


Paris in the snow, nog nooit was Parijs zo mooi voor mij. Jardin des Tuilleries was echt een WinterWonderLand.


En om de boel af te sluiten, stootte ik op een artikel over onze winkel en mijn blog in een lokaal magazine. Feels good! :)

Vinden jullie de nieuwe rubriek Things That Rocked My Week een leuk initiatief? Laat gerust een reactie achter.

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Flink geshopt ! En zo'n mooie foto van jou in Parijs :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuke rubriek! Zeker houden, het is altijd leuk om te zien wat er achter de schermen gebeurd ;) Ik ben trouwens helemaal weg van je keuken zithoek, zo gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!