I've got birds in my ears


Toen ik Marie-Léonie Stock een bezoekje bracht op de pop-up Kerstmarkt in Kortrijk zag ik deze zalige oorringen liggen van Michiel Cornelissen. Michiel, een gerenommeerde Nederlandse ontwerper, was nog onbekend voor mij. Eens ik thuis was, duurde het niet lang voor ik zijn naam in Google intikte. Hij heeft een passie voor digital manufacturing en deze Happy Birds zijn daar een resultaat van - en wat voor één!

Dit proces is een technologie die 3D-printing tot stand brengt. Zo kan hij complexe producten ontwerpen zonder grote investeringen. Dat vertaalt zich in de prijs, bonus! Ik telde amper € 27,00 neer voor deze beauties...


Happy Bird wordt zelfs verkocht in het MoMa in NYC en Japan. En ik vind dat dan op een Kerstmarktje in ietsiepietsie klein Kortrijk - als je het dan vergelijkt met NYC hé :)

De Happy Birds zijn vederlicht en afgewerkt met zilver, zo krijg je geen dikke, ontstoken oren - nikkel en mijn oren zijn niet de beste vrienden! Er zijn een hele resem aan kleuren beschikbaar en wat ik het leukste van al vind... De vogeltjes bewegen echt in hun kooitje! :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

  1. leuk! echt iets voor jou! :-) Al iets gedaan met je papegaaitjes dat je kocht in de drogisterij in rijsel toen we samen gingen shoppen? moeten we nog es doen é, een date...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!