Computer says NO!

Gisterenavond wilden Marie-Julie en ik onze skireis vastleggen. We openden een flesje cava om onze skitrip goed te beginnen en namen er mijn Macbook bij. Ik opende mijn Mac en zag dat de batterij leeg was, ok no problem, dan maar de stroom inschakelen.

Maar dan... - oh ik heb het er nog moeilijk mee - NIETS! Ik dacht van hem even op te laten laden omdat hij zodanig leeg was... Dus begonnen we gretig op de iPad te tokkelen. Niet zo gemakkelijk als een Mac - als het op reservaties voor hotels aankomt...

Na een half uur probeerde ik het nog eens, EUREKA! Hij deed het weer, maar niet voor lang... Na amper 30 seconden viel de boel weer uit.


Ik schakelde mijn hulplijn in en belde Jeroen - verantwoordelijke van Lab9-stores Belgie en tevens ook verloofde van Marie-LĂ©onie Stock- op met FaceTime (voor wie FaceTime nog een misterie is, je kan bellen van iPhone/iPad naar iPhone/iPad met videostreaming) erg handig als je iets wil tonen natuurlijk.

Jeroen expliceerde me alles wat ik kon doen om Mr. Mac aan de praat te krijgen, maar niks baatte... Nu ga ik deze namiddag onmiddellijk naar Lab9 in de hoop dat het team er toch nog iets van kan maken. Nu, ik mag niet klagen... Mijn Macbook is al de 6 jaar gepasseerd en heeft enkel een nieuwe batterij nodig gehad in die afgelopen jaren, maar toch. Het is mijn beestje, mijn eerste Apple toestel, mijnen bijou...

Fingers crossed dat alles goed gaat en hij nu nog niet zijn laatste adem heeft geblazen, ik ben er nog niet klaar voor, ik heb nog geen afscheid kunnen nemen :) Zot hoe je emotioneel kunt zijn over een toestel, maar mijn Macbook is nu echt wel iets speciaal!

Ik hou jullie op de hoogte, hoe het verder gaat. Voorlopig geen nieuwe blogpost, want alle foto's die ik dit weekend trok, staan natuurlijk al op de Mac :(

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Ai ai ai, hopelijk kunnen ze er iets mee aanvangen en kan je een deftig afscheid voorbereiden. Ik weet hoe gehecht ik ben aan mijn tech-spulletjes. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei dat klinkt niet al te best. Hopelijk krijg je hem terug aan de praat !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!