Musthaves By HEMA

Bij een recente shoptrip in K in Kortrijk ging ik rechtstreeks de roltrap naar beneden richting Hema. Ik hou ervan om te snuisteren in alle rekken op zoek naar leuke hebbedingen of typische Nederlandse goodies.

Ik was nog maar net de deur binnen of mijn ogen vielen op een nieuw gamma... Must.Buy.Now - op zijn Homer Simpsons gezegd...


Belangrijk punt om mij te overhalen... De verpakking. Misschien zijn er onder jullie die de beauty van deze blister niet waarderen maar bij mij gaat die meteen een bank vooruit. Je hebt blisters en blisters, wel deze scoren bij mij vollenbak.


Een ideaal gadget maar oh-zo-handig die kabel-labels - thah, en het rijmt dan nog ook... Ik hou van orde en overzicht, en dat op alle vlakken, anders kan mijn geest niet werken. Ik kom zot van chaos - een beetje zoals Monica in friends, of misschien net niet zo erg :) - en zou het liefst meteen de boel op orde brengen!Deze tags zullen daarbij een grote hulp bieden. In mijn kabelmandje liggen alle adapters en jacks netjes opgerold, maar het is steeds zo'n gedoe om te weten welke nu voor mijn camera is en hoe die van mijn iPod er nu weer uitziet. Bon, jullie kennen het fenomeen vast. De tags zorgen voor een duidelijk overzicht en besparen je niet alleen ettelijke minuten maar vooral ook frustraties :)


Naast de tags vond ik ook kabel-clips. Deze kleine vierkantjes houden je kabel netjes bijeen en zorgen niet voor een spinnenweb aan draden. Geen woeste buien meer wanneer je vlug vlug je stroomkabel van je laptop nodig hebt als de batterij op rood staat te pinken.


 Wel Hema, jullie wisten me echt te verrassen met dit leuke nieuwe gamma! Ik kocht nog wat nieuwe items bij Hema maar die hou ik jullie te goed in een volgende post. Oh, en voor ik het vergeet, beide gadgets waren - zoals altijd - aan een klein prijsje!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Die moet ik ook hebben! Na mijn examens vlieg ik naar de solden & de hema ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou dat wel kunnen gebruiken, met al mijn kabels hier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt iets voor mijn hubby, zijn talloze dozen (ja, meervoud) met kabels zijn een nachtmerrie. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. handig! kende ik nog niet, en het zijn nog leuke kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Praktische tip! Benieuwd naar je volgende post over de Hema. Heb er zelf onlangs enkele make-up-productjes gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit voor zo'n klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!