Macbook Update

Hoogstwaarschijnlijk goed nieuws op aanstaande dinsdag! Zoals jullie gelezen hebben in mijn vorige post, heeft Mr. Mac - die bijna 7 jaar oud is - het begeven. De techniekers bij Lab9 (local Apple store) bevestigden me dat het een slecht contact is aan de poort van de oplader. Voor € 29.90 ben ik er vanaf.

Dinsdag krijg ik het (goede) nieuws en mag ik mijn baby terug ophalen. Laat ons hopen. Nu heb ik de mama en de papa al warm gemaakt voor een nieuwe MacBook Pro... Mijn verjaardag komt er toch aan - allez, 1 april is nu toch niet meer zover weg :) - dus wie weet krijg ik er wel ééntje cadeau. Hint Hint!Oh en voor ik het vergeet, volgende week ga ik naar Disneyland, can't wait! Het kind in mij komt weer naar boven zegt mama :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)2 opmerkingen

  1. Hoera voor mac ! Ongelofelijk hoe lang die dingen toch mee gaan he !
    Ik duim al voor je verjaardag ;-). En have fun is Disney ! Zou ook graag nog eens gaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de hint is clear ;-) en veel plezier in disney! doe rapunzel de groetjes, en tinkerbell! en woody, en minnie, en goofy, en .. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!