Dove Hands

Heb je ook last van winterhanden of krijg je blaren door alle shoppingtasjes van de solden te dragen? No need to worry! Aanstaande vrijdag - dat is dus vrijdag 18 januari - zijn jullie van harte welkom op de Dove Booth in het Centraal Station van Antwerpen voor een heerlijke handmassage!


Ik heb mijn zalige massage al gehad door dit lieve Dove meisje - oeps, ik ben haar naam kwijt! Desiree De Maesschalck - Senior Brand Manager bij Dove - ving me op en gaf me wat meer uitleg bij het Dove assortiment.


Ze vertelde me dat weinigen onder ons het volledige gamma van Dove echt kennen, en ik moet ze daar - van mijn kant - gelijk in geven. Als ik aan Dove denk, denk ik aan zeep, douchegel en bodylotions. Maar het merk biedt zoveel meer! Wist je dat er een volledige haircare lijn in hun productenassortiment zit? Dove richt zich vooral op het herstellend voeden van haar en huid. We spreken dus niet alleen van hydratatie - wat oppervlakkig voeden is - maar van diep herstellend.


Desiree was zo attent van me een hoop producten te geven om zo hun gamma écht te leren kennen. Enkele items zoals de Silky Bodybutter en de Deo Pure staan regelmatig in mijn badkamerkastje, dus nu tijd om de andere producten eens onder de loep te nemen. Ik ben erg benieuwd naar hun haircare lijn! De producten komen binnenkort - na een grondige proefperiode - aan bod in de blog. Want Dove is voor ECHTE vrouwen, en mijn lezers zijn dan ook ECHTE vrouwen :) 


Nogmaals een dikke dank je wel aan Desiree voor de leuke producten en uitstekende uitleg. En ook Barbara - en het volledige team - van ListenUp voor deze leuke vrijdagmiddag!

Dus meiden, wie vrijdag gaat shoppen in Antwerpen, geef je handen over aan het Doveteam en laat je verwennen met een heerlijke handmassage!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Ik kan zelf niet in Antwerpen geraken, jammer! Dove heeft wel heel wat fijne producten, heb nog niet alles van hun assortiment geprobeerd, maar toch een aantal dingen. Hun Summer Glow body lotion vind ik bijvoorbeeld heel prettig, geeft een subtiel tintje en is niet zo moeilijk aan te brengen als een gewone crèmezelfbruiner.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!