Beauty Favourites Make Up January

Om het lijstje af te ronden deel ik mijn make up favorieten van de maand januari met jullie. Laten we er maar meteen invliegen!


De talrijke goede reviews van deze Nude Magique BB-crème overtuigden me deze ook maar eens te proberen en wat ben ik blij! Deze 5 in 1 Blemish Balm doet echt wat moet. Kandee Johnson - één van YouTube's grootste beautyguru's - deed een interessante test in een filmpje. Ze analyseerde deze BB door de helft van haar gezicht met deze BB in te smeren en de andere helft naked te laten. Zo kun je echt zien of de BB zijn werk doet. En effectief de huid ziet er stralender, egaler en goed gehydrateerd uit. 

Het speciale van deze BB is, de crème ziet er wit uit met grijze kleine spikkeltjes. Eens je de BB open smeert op je gezicht wordt die een zachte foundationkleur met gele ondertoon. De BB voelt licht aan en dringt op een goede manier in, in de huid. Voor een vette huid is deze BB echter niet zo geschikt. Er bestaat sinds kort ook een BB Nude Magique in poedervorm voor de vette huid. Deze heb ik nog niet getest, dus geen idee of die dezelfde resultaten boekt.


Diorskin Sculpt is een lumineuze concealer. Geschikt om al in de vroege uurtjes een frissere blik te hebben. Ik breng de concealer aan in een driehoek onder het oog en blend deze dan in met een concealerbrush. De concealer heeft een medium dekking, ideaal voor mij want tot nog toe heb ik geen last van donkere kringen. Om de concealer de hele dag op zijn plaats te houden, breng ik er een dun laagje los transparant poeder over.I hit pan, dat is een goed teken! Deze Sephora bronzer is goedkoop en heeft een matte finish! De kleur heeft geen te oranje schijn, want ik gebruik hem als contour in de holtes van mijn kaken en op mijn slapen. Hij heeft een natuurlijke finish - zolang je niet overboard gaat bij het aanbrengen natuurlijk! Dit wordt zeker een rebuy!Ook hier is de pan al in zicht! Deze gouden highlighter van Essence was een LE en ik kocht er meteen een tweede bij na mijn eerste gebruik omdat de glow er zo gezond uitziet. Deze is jammergenoeg niet meer beschikbaar, maar onlangs kocht ik een LE van MAC, namelijk de Superb Extra Dimension Skinfinish/Highlighter. Zodra deze Essence opgebruikt is, ga ik aan de slag met de MAC, review volgt!


Ik zit de laatste tijd te zoeken naar een goede drugstore mascara. Echt eentje die me van mijn sokken blaast. Ik probeerde al de Falsies van Maybelline, maar ondanks de lovende kritieken deed ie het niet echt voor mij. Ook The Colossal van Maybelline passeerde de revue... Ook geen hoogvlieger voor mij. Dan maar de One by One van Maybelline proberen om het rijtje helemaal af te lopen. En ja hoor, derde keer, goed keer. Deze mascara spreidt de wimpers mooi uiteen, geeft geen klonterig effect en maakt ze langer. Geen idee of dat echt zo is, maar ik heb zo'n indruk. Ik gebruik de laatste tijd weer meer en meer mijn wimperkruller, dus wie weet does that the tric?


Golden Oldies dit wenkbrauwduo gebruik ik al enige tijd. Ik zit zeker aan mijn derde Speed Brow van Benefit. En het wenkbrauwpotlood van Catrice is de perfecte kleur - geen rode ondertoon. Eerst breng ik het potlood aan en werk af met de Speed Brow. Mijn wenkbrauwen zitten de hele dag op zijn plaats zonder te vervagen. De Speed Brow geeft ook een natureller effect dan het potlood alleen, omdat het wat meer structuur geeft aan de haartjes.


Een nieuwtje in het Revlon gamma lipglossjes. Nummer 016 Bordeaux is de ideale winterkleur. Past perfect bij de Oxblood-trend en geeft je make up een beetje Umpf. Het is mijn go-to wanneer ik geen zin heb in lipstick of lipliner. Jammer dat Revlon zo moeilijk te krijgen is in West-Vlaanderen - of is het zo voor heel België? 

En wat zijn jullie make up favorieten van januari?Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

6 opmerkingen

 1. Mooie favorieten ! Het Catrice potloodje heb ik ook al heel vaak gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal me die Nude Magique toch ook moeten aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat die highlighter niet meer beschikbaar is, hij ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die BB crème ook! Super resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nude Magique: check!
  One by One Maybelline: check!

  En allebei goed bevonden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Blij dat je ook zo overtuigd bent van deze producten!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!