Beauty Favourites Haircare January

Zoals beloofd ook mijn favoriete haarproducten van het moment! Ook hier een hele hoop nieuwe items die me wisten te bekoren in januari.Na mijn fantastische handmassage op de Dove stand begin januari kreeg ik een leuk zakje goodies mee naar huis. Désirée - Senior Marketing Manager bij Dove - vertelde me dat de haircare reeks van Dove een intense verzorging geeft aan droog en gekleurd haar. Dit moest ik toch wel eens serieus onder de loep nemen. Mijn haar is door het vele bleachen aan de droge kant en vertoont minder gezonde punten dan vroeger.

Zowel de Intense Repair shampoo, conditioner en mask staan al een maand op de badrand. Ze bewijzen hun diensten en ik was echt verrast dat drugstore producten zo'n resultaat geven. Het masker is extreem voedend (niet aan te raden voor mensen met vet haar!)

Eerst was ik mijn haar, en spoel het grondig uit. Daarna laat ik de conditioner 2 à 3 minuutjes inwerken op handdoekdroog haar. Ja meisjes, erg belangrijk dat je haar niet te nat is, anders kan het product niet inwerken en spoel je het er gewoon weer af. Na je haar wassen dus even de douchekraan dicht en wrijven in je haar met een handdoek!

Wanneer de conditioner uitgespoeld is, breng ik het masker - ook hier weer - op handdoekdroog haar aan. En nu komt "de truc" die iedereen met droog en beschadigd haar zou moeten toepassen. Laat je masker er enkele uurtjes inzitten met een warme - ietwat - vochtige handdoek op je hoofd. Ideaal wanneer je een avondje voor de tv hangt. Na enkele uurtjes spoel je de restanten uit en breng je je haar in model met een haardroger of airdry.


Een van mijn grootste en goedkoopste aanwinsten van januari moet de haarhanddoek van Hema zijn! Het is een soort kapje met een rekker achteraan je hoofd waar het gedraaide stuk - je weet wel dat stuk dat steeds van je hoofd valt als je iets van de grond moet rapen - vasthoudt. Met deze handdoek kan je acht alles doen, tot Zumba toe!

Ik zocht eigenlijk een haarband in badhanddoekstof om zo mijn haar niet nat te maken bij het demaquilleren 's avonds. Toen ik thuis kwam zag ik tot mijn verbazing dat ik iets helemaal anders mee had! En geloof me ladies, wat ben ik blij dat ik gemist heb! Deze handdoek zit 3-dagelijks in de wasmand en ik gebruik hem keer op keer. Zo handig en als ik me niet vergis was het nog geen 5 Euro! En echte beautymusthave!


Okok, ik heb me laten verleiden door de reclame op tv... Nu zat ik al een tijdje zonder een goede heatprotectspray. Bij mijn wekelijks bezoek aan het Kruidvat zat ie maar al te gauw in mijn mandje. Ik ben erg tevreden van de haarlak van Elnett dus waarom zou ik dat niet van de hairprotect zijn? En ja hoor, dagelijks spray ik deze pssht-pssht op mijn lengtes. I know, beautycrime, ik stijl mijn haar elke dag - die verdomde krullen toch!


Mythic Oil van L'Oréal zal waarschijnlijk altijd op mijn musthave-lijstje staan. Op mijn punten gebruik ik dagelijks een kleine hoeveelheid en na het afspoelen van het Dove crèmebad bij elke haarwasbeurt verspreid ik twee pompjes over mijn volledige lengtes.

Wat zijn jullie favoriete haircareproducten voor het moment?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. ooh die handdoek ga ik es halen, daar ben ik al lang op zoek naar.
    De producten van Dove vind ik ook erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!