10 Facts You Might Not Know About Me

Dit jaar heb ik me voorgenomen eens wat meer persoonlijke onderwerpen aan te snijden op de blog. Ik vind het zelf altijd boeiend om de persoon achter de blog wat beter te leren kennen. Laten we er maar meteen invliegen!


 1. Ik slaap soms bewust in de zetel. Ik bedoel niet indommelen bij een romcom of crashen na een nachtje uit. Ik bedoel echter bewust kiezen om een nacht in de zetel te slapen. Ik heb een slechte rug en lijdt een beetje aan scoliose - als je deze medische term niet kent, het is een soort bocht in je ruggengraat zowel S-vorm als C-vorm komen vaak voor, ik heb natuurlijk de S-vorm van Sofie :) - en dit is dus niet te best dat ik een nacht op de zetel slaap. Ik weet niet waar die rare kronkel vandaan komt, misschien hou ik teveel van afwisseling?
 2. Ik kan niet nadenken als mijn geest niet opgeruimd is. In panieksituaties of extreme chaos kan ik niet nadenken. Ik kan zelfs het meest simpele vraagstuk niet oplossen. Ik heb nood aan rust en heldere, open ruimtes. Eigenlijk altijd... Want rommelige ruimtes maken me onrustig en ik krijg er stress van. Zelfs al is het niet mijn ruimte, bij iemand anders kan ik er ook gevoelig voor zijn. I'm such a wierdo...
 3. Ergens diep van binnen - of zelfs niet zo heel diep - blijf ik een klein meisje. Roze blijft mijn lievelingskleur, ik kijk vaak Disneyfilms, hou van kidscraftspullen en koop soms pyama's bij de kinderen omdat dit de enige manier is wanneer ik me nog eens kan opkleden als kind. Het voordeel is dat ik niet groot ben en ik kan dus nog in maat 170 (14 jaar).
 4. Ik kan erg genieten van een hele avond YouTube. Zo maak ik een afspeellijst van al mijn favoriete beautyguru's en zet alles binnen handbereik zodat ik niet uit mijn luie zetel moet komen. Heerlijk!
 5. Wie me al langer volgt, en die de posts van Wijvenweek vorig jaar gelezen heeft, die weet dat ik soms in het midden van de nacht mijn kleerkast of make up kast herorganiseer. Je mag je er een hele rommelboel bij voorstellen. Ik haal alles, maar dan echt ALLES uit, leg dit in het rond en ruim dan lade voor lade of schap voor schap terug in. Ik krijg er een zalig gevoel van en kruip erna voldaan terug in bed. Such a dork!
 6. Het appartement waar ik nu woon (en huur) is bewoond geweest door mijn ouders en broer - als mama in verwachting was van me. Ze woonden er 4 jaar en zijn erna verhuisd. Jaren nadien, toen mijn papie (grootvader) stierf, wilde mijn mamie (grootmoeder) niet meer in het grote huis wonen alleen en kocht ze een nieuw appartement op de Grote Markt. Tijdens de verbouwingen van dat nieuwe appartement, huurde ze voor één jaar een ander appartement. En ja hoor, je raadt het vast al, dat was hetzelfde appartement als het mijne. En nu een 15-tal jaar later, ben ik erin getrokken. Hoe bizar is dat? Telkens als iemand van de familie op zoek was naar een huurappartement, kwam dit net vrij (het is niet zo dat het al maanden te huur stond of zo) wat een toeval. Vreemd hé :)
 7. Ik verkies de zonsopgang in tegenstelling tot velen die net de zonsondergang prefereren.
 8. Rare eetgewoonten, we hebben ze allemaal. Zo ben ik verzot op zoetzure augurken in een bokaal. Ik moet ALTIJD een bokaal op voorraad hebben. Mama at ze vaak toen ze in verwachting was van me, dit zal er wel iets mee te maken hebben...
 9. Als ik echt héél, héél kwaad ben, dan kan ik de auto nemen en gewoon beginnen rijden. Het kalmeert me op één of andere manier. Ik kan zo tot 50 km rondrijden op landelijke banen en autosnelwegen tot ik de woede voel wegtrekken. Ik rij niet roekeloos als ik kwaad ben hoor, het is gewoon een manier om mijn kalmte terug te krijgen.
 10. Als er zich een ernstige situatie voordoet, kan ik me soms emotioneel niet goed uitdrukken en zou ik wel eens durven in de lach schieten. Niet dat ik het grappig vind of zo, helemaal niet, maar ik kan mijn emoties soms niet goed uiten en het lachen komt dan plots in me naar boven. Ik bedoel het dan helemaal niet zo, maar mijn lichaam en geest doen soms rare dingen. Je kunt je voorstellen dat dit al voor vervelende situaties heeft gezorgd. Bij deze nu al mijn verontschuldigingen op voorhand - in case of...
Hierbij wil ik aan RedHotJillyPeppers, Muffins At Tiffany's, Sprinkles on a Cupcake, The Style Avenue en Valley Doll vragen of zij deze tag ook willen doen op hun blog? Lieve meisjes, wat zijn 10 facts about you we might not know? Graaf eens diep vanbinnen en maak er een leuke blogpost van! Can't wait to read it!

Ik hoop dat jullie dit een leuke post vonden, zo komt er maandelijks (als het niet meer is) een leuke persoonlijke post!
Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

13 opmerkingen

 1. leuk! zal ik doen, maar ik ben er deze week paar dagen tussenuit (uitje Holland) met het gezin, dus erna komt het ervan!
  Merci voor de tag :-) En het meeste wist ik eigenlijk al van jou, maar nog niet alles :-) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh leuk om te lezen :D Deze uitdaging neem ik met plezier aan :D Merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh, superleuk!! Ik herken me wel in enkele van jouw situaties, kids pyjama's, ik heb ze ook ;) die zijn altijd zo leuk!!
  En ja, hier ook scoliose en een slechte rug, al slaap ik nooit echt een volledige nacht in de zetel ;)
  Ik ga er eens goed over nadenken, hou je op de hoogte en bedankt voor het taggen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga binnenkort naar Primark, hopelijk kan ik wat leuke pyjama's scoren :)

   Verwijderen
 4. Bedankt voor de tag ! Het zal niet voor nu direct zijn maar ik ga mijn best doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel,zusje, ik ontdek nog nieuwe kantjes van mijn meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om lezen! Ik herken me toch wel in enkele van jouw 'trekjes'. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!