Revlon Lippies

Enkele nieuwe Revlon lipsticks in mijn stash! Ik ben de laatste tijd erg in to bright lips. Tijd dat de zon gaat schijnen en de temperatuur gaat stijgen!


 1. Soft Nude N°070 is dan wel geen bright colour, het is de ideale nude kleur. De lipstick heeft voor zo'n zachte kleur een goede pigmentatie en voelt zalig aan op de lippen. Hj heeft een crèmeachtige structuur en droogt de lippen helemaal niet uit. Ideale lipstick voor bij dramatisch ogen of voor overdag!
 2. Coral N°080 is een warm oranje rode kleur met een opvallende glans. Perfecte kleur voor datenight! Ook hier een erg gehydrateerd gevoel op je lippen. Ik zou er wel een lipliner onder dragen want de textuur is zo creamy dat je een "bloedend" effect hebt op de randen van je lippen. Met dat "bloedend" bedoel ik dat de randen van je lippen een beetje kunnen uitlopen, lipliner gaat dit tegen. In de foto's had ik er geen lipliner onder en de randjes zijn dus niet zo strak als ik het zou willen.
 3. Fuchsia N°030 is een echte hot pink met blauwe ondertoon. Het voordeel van blauwe ondertoon is dat je tanden er witter door gaan uitzien, bonus! Ook hier weer die extreem creamy textuur, dus een lipliner is geen overbodige luxe!


Mijn algemene indruk van de Revlon lipsticks is 7,5/10. Met mijn droge lippen - door de verwarming te hoog te zetten - kan ik best wat extra hydratatie gebruiken, alleen zorgt dit voor slordige randjes. Als ik deze lipstick draag doe ik er - bij de felle kleuren - zeker een lipliner onder aan.Ook hun lipbutter in Lollipop kan me bekoren. Deze lipbutter kan je categoriseren tussen een lipstick en een lipbalm. De pigmentatie is niet zo sterk als een lipstick maar de verzorging is even voedend als een lipbalm. Ideaal voor on the go en in de handtas!

Revlon heeft een zachte prijs en wordt als drugstore brand gezien. Jammer genoeg kan je hem niet zo gemakkelijk krijgen als de meeste drugstore brands! Heb je nog geen Revlon in je lipstickstash, dan zijn deze zeker het proberen waard!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

8 opmerkingen

 1. Hm, doe mij maar de coral! De andere kleurtjes zijn trouwens ook prachtig! Alleen net iets minder geschikt bij men bleke huidje vrees ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Coral springt er voor mij ook echt wel uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt LOOOOOOOOOVE de nieuwe lay-out! XXX Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie lipsticks zijn dit, vooral die bright colours. Jammer dat die wat uit de randjes lopen. De mooiste vind ik dan Fuchsia. Een mooie pop colour. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ze allemaal erg mooi ! Is idd jammer dat Revlon hier zo moeilijk te verkrijgen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nice! doe mijn maar de laatste! en ik wil jouw lippen ook, dank u l!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben ook echt een huge Revlon lover als het om lippenstift gaat (nog meer dan dat eigenlijk, het is een echt kwalitatief merk). Ik heb de Coral lipstick, CandyApple lipbutter & Peach parfait lipbutter. Hun glossies zijn ook echte aanraders!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. PS: Voor de Belgjes is Revlon te verkrijgen in -normaalgezien- elke Planet Parfum winkel én in de grote INNO's.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!