Mini In The Box iPhone 5 Covers

Ik denk dat het Ophélie - mijn nichtje - was die me er het eerst over vertelde. Ik heb het over Mini In The Box. Een webshop waar je onder andere iPhone covers kan kopen. En toen las ik onlangs een post bij Marie en Emma van Yeux de Princesses met hun aankopen op MITB. Ik was getriggerd...


Bij een nieuwe webshop - nieuw voor mij dan althans - ga ik eerst op verkenning. Ik klik alle buttons aan, kijk en vergelijk... Je kent het wel! Bij mijn tweede bezoekje aan de webshop besloot ik een bestelling te plaatsen.


Deze cover is uit soft material maar heeft toch een hardcover. Ik vond de print zo leuk en natuurlijk bij een witte iPhone past een witte cover! Voor deze betaalde ik amper € 3.85. Koopje!


Nog eentje die op mijn iris gebrand stond bij het overlopen van alle soft covers, was deze. Echt iets voor Julie - een vriendin die zot is van strikjes :) Dit is een soft cover met geen verharding. Het strikje is jammer genoeg een beetje vuil, maar met een beetje Cif krijg ik dat er wel af. voor deze cover betaalde ik € 5.69.En toen liet ik me helemaal gaan! Deze Maya de bij was gewoon te leuk! Ok, handig is hij niet, maar zo cute! Ik zal deze gebruiken wanneer ik een dagje thuis blijf en mijn iPhone niet in mijn handtas hoef te droppen. Geef toe dat je toch een instant happy gevoel krijgt als je deze ziet? :) Deze kocht ik voor amper € 5.14, whoop whoop!

Ben je ook fan geworden van hun covers er is één nadeel aan... Als je kiest voor gratis verzendig - duh! - dan moet je echt wel geduld hebben. Ik bestelde deze covers op 27 januari en kreeg ze pas deze morgen in de brievenbus. Als je weet dat ze van Hong Kong komen dan klinken 14 dagen best wel logisch, maar ik was zo enthousiast om deze covertjes te ontvangen dat ik dit nogal een lange levertermijn vond. 't Is hoe je het bekijkt natuurlijk... Oh en nog iets, ik moest geen douanekosten betalen, if anyone wonders.

Zijn jullie ook zo'n suckers for covers?

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

8 opmerkingen

 1. Oh dat zijn leuke covers ! Ga de webshop zeker onthouden voor mn toekomstige iphone.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw! Zoveel hoesjes op die site!!! Valt de kwaliteit wat mee? Heb anders al een winkelkarretje vol! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor die prijs vind ik de kwaliteit echt meevallen. Hier en daar heb ik wel een kleine opmerking, zoals het strikje dat een beetje vuil was. Maar voor de rest: GAAN! :)

   Verwijderen
 3. Super die hoesjes!!! Ik ontdekte de website via mijn broertje haha :)

  - Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG, superschattige covers! Helaas heb ik geen iPhone :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb nog geen iphone, silly me :(
  maar tzijn super covers, en ze passen perfect bij jou; en van dat bijtje word ik al helemaal vrolijk #lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love this kind of funky cases, as they are best to stand out the crowd.

  Regards;
  Sara William
  Click to buy iPhone 4 cases for protection

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!