New Blog Lay Out!




Ik was al een tijdje bezig in mijn hoofd hoe ik mijn blog er wilde laten uitzien. Het was voor mij maar een rommelboeltje aan het worden... En ja hoor, een hele avond zwoegen (toch de volle 5 uur) heeft mij een nieuwe lay out opgeleverd. En wat ben ik blij, ik lig nu languit in de zetel terwijl ik dit schrijf, maar de afgelopen uren zat ik gespannen aan de eettafel te zuchten en te stressen.

Om jullie een klein beetje verder te helpen - het meeste spreekt voor zich - hoe deze blog in elkaar zit hier enkele tips:

 1. bovenaan rechts vinden jullie een zoekvakje voor wie het één en ander wil researchen :)
 2. bovenaan links - in de grijze navigatiebar - zie je Classic staan met een pijltje naast. Indien je op dat pijltje klikt, kan jij de dynamische weergave van mijn blog bepalen. Ik vind deze - de Classic - de meest overzichtelijke, maar ben ook fan van Magazine. Test het zelf maar uit! 
 3. Naast de Classic-mode zie je "Who's that fish anyway?" of beter gekend als mijn About Me page!
 4. aan de rechterkant in het midden ongeveer zien jullie een donkergrijs balkje, eens je erover gaat met de muis, zie je verschillende opties zoals de labels van de blogposts, het archief, ...
Ik ben nog maar net op gang gekomen met de nieuwe lay-out er zullen dus zeker nog wat aanpassingen volgen, maar het grootste werk is af.

Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?



Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

14 opmerkingen

 1. Mooie nieuwe layout, Sofie!

  Ik heb wat zitten spelen met de weergaves en de Magazine is toch wel mijn favoriet!

  Ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt in je volgende blog posts. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Kelly! Er staan nog vele leuke blogjes op het programma :)

   Verwijderen
 2. Het ziet er heel mooi uit, ik vind de kleuren die je gebruikt heel leuk en het lijkt me gebruiksvriendelijk. Goed gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het heel leuk gedaan. Strak en elegant !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan! Het oogt ook erg professioneel :) Ik veranderde die van mij ook onlangs, maar het ging eerder om kleine ingrepen, zoals kleurenpalet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb de lay out van mijn blog ook net aangepast naar de dynamische weergave. Ik zie dat jij een grotere titelbalk hebt bij jouw blog. Ziet er mooi uit. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nog maar net op je Blog gestrompeld en weet dus niet hoe hij er voor uitzag, maar in ieder geval: it's lookin' good! Good job!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!