Dior Chérie Bow Collection


Voor Kerst kreeg ik een geschenkbon van de parfumerie. Mum & Dad wagen zich al lang niet meer aan het zelf aankopen van make up goodies. Ik moet het jullie vast niet vertellen - beautylovers onder elkaar - dat ze de bal vaak misslaan... Niet met kwaad opzet, maar tjah, ik weet wat ik wil en niet wil, of beter wat ik heb en nog niet heb, vandaar dus de geschenkbon!

Zo fier al een gieter zwaaide ik de parfumeriedeur open met één doel voor ogen: de Chérie Bow collectie van Dior. Roze, wie het nog niet wist - it may come as shocking news :) - is roze nog steeds mijn favoriete kleur. Het is er nooit uitgegroeid - misschien omdat ik jaren op internaat heb gezeten en steeds in donkerblauw uniform gehuld was, who knows... - sinds ik een klein meisje was. Chériebow is dan ook één en al roze wat de klok slaat! 

Aanwinst nummer één, de Rosy Glow - terug van weggeweest heb ik me laten vertellen - niet echt een item uit de Chérie Bow Collection, maar toch samen gelanceerd. Een echte babydoll blush. Ik heb veel in mijn stash maar deze kleur had ik echt nog niet! De pigmentatie is niet supersterk, maar dat willen we ook niet! Een mooie roze glow - zoals de naam het beschrijft - is wat je mag verwachten!
De verpakking is zoals altijd très chic, maar wel erg zwaar. Wil je licht citytrippen, laat die blush dan maar thuis! :)
Ahh, the pretty! Die lakjes kon ik echt niet weerstaan! Tutu is nu al mijn favoriete lentekleurtje no matter what! Tutu (het roze lakje) kan best 3 coats gebruiken. Dus geduld is een echte must bij deze nagellak. Wel een prachtig pastellentekleurtje. Gris Trianon is dan weer een echte passe-partout. Ik draag hem nu al enkele dagen en hij past echt bij alles. Je kunt de kleur best beschrijven als een grijs, taupe lakje. Two coats and you are good to go!De Nail Glow is ook niet echt van de Chérie Bow Collection maar werd samen met de Rosy Glow gelanceerd. Dit lakje geeft je naturelle nagels een instant french manicure - neem dit wel met een grote korrel zout - effect. Wat het eigenlijk doet is het wit van je nagelboordje nog witter maken en het roze van je nagel er meer roziger laten uitzien. Het klinkt waarschijnlijk een beetje als wartaal... Hoe zal ik het nu duidelijk uitleggen, hmm... Laten we zeggen dat één coat van deze glow je nagel er naturel beter laat uitzien :) Eerlijk gezegd vind ik dit een beetje zonde van mijn geld. Ik zie weinig verschil en als ik het deftig had uitgetest in de parfumerie had ik dit zeker niet gekocht. I can only blame myself...
De Twin Set oogschaduwsticks zijn dan wel weer een leuke musthave van de collectie. Je krijgt aan de ene kant een eyeliner en aan de andere kant zit een oogschaduwstick. De oogschaduw zit in het deksel van die kant en wordt door de sponsappicator op je oog aangebracht. Handig, maar niet zo hygiënisch. Ik zou aanraden van deze alleen voor jezelf te gebruiken en zeker niet uit te lenen... Ik kocht twee van de vier tinten: Ballerina Pink en Beige Ribbon.


Deze oogschaduwkit - 3 Couleurs Smokey in Smokey Rose - trok meteen mijn aandacht, het roségouden kleurtje met shimmer is echt to die for. Ik heb hier jammergenoeg nog geen swatches van omdat mijn camera het kleurtje niet wou oppikken en alle foto's steeds wazig waren. Ik zal hier zeker nog een fotootje van posten. Ook de verpakking is leuk. Eens je het doosje openschuift komt het spiegeltje tevoorschijn. Ik hou van die vernuftige dingen :) So chic!


De 5 Couleur Designer in Rose Ballerine is een ideaal oogschaduwkitje voor everyday make up. Perfect voor de lente. Ik kan niet wachten om hier mee aan de slag te gaan. Door de sneeuwval van gisteren zal dit nog niet voor de eerste weken zijn, maar hey, 21 maart is het lente! Ook hier volgen nog swatches van, want same story... Camera didn't focus!
En om het Dior thema dan met glans af te ronden, kocht ik met de laatste centjes van de geschenkenbon een nieuwe dag- en nachtcrème. Ik heb een gemengde huid, droog voorhoofd en kaken, oily T-zone. Het is niet gemakkelijk om de juiste dagcrème te vinden die genoeg hydrateert op de droge plaatsen en niet te vettig is op de oily-zones. De verkoper raadde me deze aan, die ik nu reeds 3 weken aan het testen ben, omdat hij snel intrekt in de huid en een gehydrateerd gevoel nalaat. Het voordeel van deze crème is dat hij gemaakt is voor de gemengde huid. Zo krijgen mijn oily-zones geen teveel aan talg - wat acné kan veroorzaken. Ik moet zeggen so far, so good. Hoewel ik niet erg veel van de crème op mijn T-zone aanbreng. Een uitgebreide review van deze krijgen jullie later!

Aaah, was me dat een leuk dagje shoppen zeg. Ik ging met een vol Diorzakje naar huis en moest geen frank - of beter Euro - van mijn eigen centen uitgeven! Devine :)

Kochten jullie iets van de Chérie Bow Collectie?


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. Die nagellakjes zijn echt supermooi! Wel jammer van je miskoopje :(
  - Marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn mama las deze blog vanmorgen en heeft het miskoopje al van me afgesnoept! Wie weet werkt het bij haar beter :)

   Verwijderen
 2. It's all too pretty ! Zalig dat je zelf niets hebt moeten uitgeven, those are the fun days !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heerlijke producten heb je aangekocht, lekker high end en luxueus! Ik wil die dagcrème ook al een tijdje kopen maar op de één of andere manier komt het er nooit van. Momenteel heb ik ook de clinique set gekregen voor de gemengde huid, en die moisturizer is ook echt geweldig als je last hebt van een oily t-zone & droge kaken.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!