Only For Blondes!Enkele weken geleden kreeg ik een leuk testpakket van ProDuo. Het nieuwe Forever Blonde gamma van Paul Mitchell. Ik heb altijd intresse in iets nieuws met grote beloften dus ging ik aan de slag met de drie producten.  1. Forever Blonde Shampoo: Deze shampoo heeft een heerlijke geur en schuimt minder dan een gewone shampoo. Dit wil niet zeggen dat je de hoeveelheid moet vergroten! De shampoo is sulfaat vrij en heeft KerActive Repair bestanddelen. Alles wat broos en breekbaar haar nodig heeft. Er zitten ook Safflower Oleosomes in die het haar de verloren hydratatie teruggeven en zorgen voor een betere elasticiteit. Minder afgebroken punten dus, bonus!
  2. Forever Blonde Conditioner: Deze conditioner heeft een intense hydratatie en ook hier zijn de KerActive Repair bestanddelen rijkelijk aanwezig. De conditioner heeft dezelfde heerlijke geur als de shampoo en voelt zijdezacht aan. Ik laat de conditioner wel 20 minuten op mijn haar zitten voor een extra verzorging. Na het afspoelen is het doorkammen van het haar easy peasy!
  3. Forever Blonde Dramatic Repair: Hier ben ik wel het enthousiasts over! Alles met Dramatic en Repair krijgt meteen mijn aandacht! In deze spray zitten de KerActive bestanddelen natuurlijk ook - wat had je gedacht! - maar ook Macademian Nut oil. De spray is polyvalent en zorgt voor een mooie glans bij dof haar terwijl het ook de breekbare punten perfect verzorgt.
Zou ik deze producten zelf opnieuw kopen en aanbevelen aan blondines? ZEKER! Ik voel mijn haar stukje per stukje gezonder worden. De spray is een absolute must. Je kan je haar niet genoeg verzorgen als je er chemische kleuringen op toepast. Dus blondines, in huis halen deze handel want voor je het weet is de zomer daar en willen we allemaal ons hoofd schudden met blonde, gezonde haren!Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!