#Wijvenweek: Guilty Pleasures

We zijn al aan dag twee van Wijvenweek! En vandaag deel ik met jullie één van mijn guilty pleasures. Ik weet het nu al, velen zullen me zot verklaren... Maar ik krijg er zo'n voldoening van dat ik het niet kan tegenhouden! :)

Ik ben een opruimfreak en kan soms een kast - die perfect is georganiseerd - helemaal uitruimen en terug inladen. Dit doe ik vaak in het holst van de nacht. Je kunt me rond drie uur 's nachts aantreffen in de badkamer met al mijn make up rond me heen. Blame it on my insomnia!


Ik laad dan alles uit, bekijk wat ik heb - soms ontdek ik schatten in mijn eigen stash - en laad het terug in. Ik verander dan ook vaak mijn dagelijkse make up routine. Je kan me zo zeker eens per maand 's nachts aantreffen op de badkamervloer. Ik weet het, 't is zot, maar het kan me zo'n voldoening geven :)

Achteraf zorg ik dat alles terug proper op zijn plaats staat en kan ik met een gerust hart terug mijn bed induiken.


Wat zijn jullie guilty pleasures?

9 opmerkingen

 1. jezus sofie! ik wist dat je veel had, maar dit heb ik nog niet gezien bij je! Idd zotjes :-) maar ik ben vooral jaloers op je collectie, maar ook op je organisatie!! zo netjes! euh k ben verslaafd aan chocolade: it's a pleasure, en erna voel ik me 'guilty' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my god, wat een collectie ;)
  Idd toblerone is lekker! Maar geef mij maar donkerzwarte chocoade, liefst met volle noten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan hier volledig mezelf in herkennen :d ! Ik ben ook zo'n cleanfreak !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hè? Al die hebbedingen zo netjes opgeborgen. Ik heb dat een beetje met kralen. Daar doe ik niets mee, maar het is zo leuk om te zien; al die verschillende kleurtjes en groottes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Véel producten zijn herkenbaar wegens hier ook in de stash :-). In het algemeen ben ik een sloddervos maar m'n make-up zit perfect organised én ik weet ELK maar dan ook ELK product dat ik in m'n stah zitten heb...ben daar zelfs een beetje van een autist in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. eindelijk.. iemand die zo gek is als ik, yoohoo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice to see a makeup freak like me! En dan nog wel eentje van het Kortrijkse ook! ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!