Coolbag


The Coolbag van Silis is een musthave voor dit seizoen! De handtas is niet alleen uberpraktisch, hij is echt to die for! :) Ik werd op slag verliefd toen de agent van de Decenarios armbandjes met deze handtas de winkel in kwam gelopen.

Ik rende - letterlijk RENNEN - naar haar toe en vroeg waar ze deze had gehaald. Ze vertelde me dat ook zij deze verkochten. Yay, als zij die verkopen, kan ik ze ook verkopen! :)

Het duurde niet lang voor ik mijn vader kon overtuigen dat we deze handtassen in onze collectie moesten hebben, ik weet hoe ik hem het beste aanpak :) Sinds vorige week hebben we de collectie in de winkel en ik dus ook eentje over mijn schouder :) Een early birthday present zeg maar. Jaja, ik word 28 jaar op 1 april, vandaar MsAprilFish, nietwaar.


De handtas is van echt leer en bestaat in verschillende kleuren (neongeel, fluoroze, camel, zwart, donkerbruin, bordeaurood, knalgroen, tangerineoranje, goud en zilver).

Dit is het kleine model (€135,00) er bestaat nog een medium en large model. Dat laatste verkocht ik reeds als luiertas - over hippe mama's gesproken - in het neongeel.

Velen onder jullie zullen het model best herkennen van de camelkleurige lederen boekentaskes die ze vroeger droegen. Nostalgie, toch?


10 opmerkingen

 1. Wow, deze is inderdaad TO DIE FOR!! :O
  Prachtig!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh pretty ! I love me some neon !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi! Maar ik denk dat ik hem nogal rap beu zou zijn :)
  Oh en we hebben op onze blog een winactie, dus misschien wil je wel meedoen?

  x Marie (ook uit Kortrijk hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tas ! Zeker in die felle neonkleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is echt supermooi! Ik denk dat ik hem aan het uitstalraam had gezien al passeren! Preeettty! =)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. en hoe groot is het klein moddelletje??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En hoe groot is het kleine modelletje dan??

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!