Gadgetlove

Het is een algemeen feit dat mannen de grootste gadgetfans zijn. Maar zo nu en dan laat ik me ook eens gaan. Ik kreeg niet zolang geleden een leuk cadeautje van de mama...


Als dit geen origineel pillendoosje is. En erg praktisch ook, het past in bijna elke handtas! We kunnen immers nooit genoeg Dafalgans en Asperines in onze handtas gepropt krijgen, want die kater duikt maar al te gauw op, nietwaar?

En dat heb ik nog een gadget dat een leuke plaats krijgt in mijn ik-ga-op-reis-en-ik-neem-mee-tas.


Lollipop, lollipop, oh la la lollipop... Uberhandig mini manicuresetje. Want al heb je je nagels perfect in orde gemaakt voor je een lekker lang weekend naar de zon/zee/sneeuw gaat. Juist dan moet het lukken dat je blijft haperen en een gescheurde nagel lijkt nergens naar, toch? En buiten dat, zit het toch gewoon mooi in de toilettas :)
5 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!