Very Precious Creme L'Occitane

Na mijn minder goede ervaring met Biotherms Skinergetic Night Repair was ik op zoek naar een nieuwe extra hydraterende nachtcrème. En zo botste ik eind vorige week op de Crème Très Précieuse van L'Occitane.


Na een weekje gebruik kan ik toch al een eerste indruk beschrijven. Wat een hydraterende crème! Het voelt als zijde op mijn huid. Nu mijn gezicht ruim blootgesteld is geweest aan de eerste lentezonnestralen en extra hydratatie geen overbodige luxe is, moet ik bekennen dat dit potje een echte treat is voor het slapengaan!

Ik wilde geen te geparfumeerde nachtcrème, parfum zorgt immers voor een uitdrogend effect. Deze crème heeft een heel zacht parfum dat bijna niet te merken is. Hemels! Zoals jullie wellicht weten zijn alle producten van L'Occitane biologisch, dus dat is er nog een pluspunt bij.

Ik geef jullie zeker een heads-up na enkele weken gebruik, maar tot dusver heeft de crème me al weten te overtuigen!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!