Sigma Brushes

Ik volg al lang Sam Schuerman op Youtube en steeds weer grijpt ze naar 2 Sigma brushes voor haar foundation en concealer. Ze omschrijft de borstel als echte musthaves. Het speelde al een tijdje in mijn hoofd, ik heb wel redelijk wat foundation borstels, maar na een tijdje ga ik toch weer mijn foundation met mijn handen aanbrengen.

Ik liet me verleiden om de borstels aan te schaffen bij Boozyshop. En wat ben ik blij!

De eerste borstel - Sigma F86 - is perfect om concealer of creamcontour aan te brengen. De punt van de borstel plaatst het product op je gezicht, terwijl de andere haartjes zorgen voor een perfect geblend resultaat.

De tweede borstel - Sigma F80 of Flat Kabuki - is ideaal om je foundation op een geairbrushte manier aan te brengen.

Beide borstels zijn zijdezacht en hebben ongelooflijk veel haartjes dicht op elkaar staan. Daardoor krijg je dus een perfect resultaat. Geen strepen of vegen!  Het enige wat ik wel merk - wat in de fond wel logisch is - is dat ik meer foundation moet gebruiken met een borstel, dan met mijn handen. De foundation kruipt natuurlijk tussen de haartjes en met je handen smeer je de volledige hoeveelheid op je gezicht.

Maar buiten dit kleine minpuntje, krijgen beide borstels een dikke 9 op 10!

Ben je ook te overtuigen voor één van deze borstels, kies dan voor de F80, die is voor velen de grote favoriet! Niet iedereen brengt creamcontour op frequente basis aan, maar voor een MUA als mij, kan die niet ontbreken in mijn brushset!

Je kan nog steeds deelnemen aan de Decenarios Bracelets giveaway tot en met 9 maart! Klik hier.5 opmerkingen

 1. hmm ik verwacht mijn bestelling van boozyshop (met lippenpalet you know! ;-) elk moment... Jammer dat ie al weg is, anders had ik die F80 zeker ook besteld. ik ga het moeten noteren, hij lijkt me een zalige borstel om mee te werken, en ik heb wel nog een plaatsje in mijn brushbelt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil al langer eens Sigma brushes bestellen maar wist nooit echt dewelke...maar je hebt me opweg geholpen :-). Heb je ervaring met de oogschaduwpenselen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf geen Sigma voor oogschaduw. Daar gebruik ik vooral MAC en Dior. Maar als de kwaliteit dezelfde is als de foundationbrushes,is het zeker aan te raden!

   Verwijderen
 3. Sounds good ! Heb zelf geen sigma brushes maar zit wel te denken om er es een paar aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sigma brushes zijn fijn hé ! De flat top kabuki gebruik ik ook erg veel.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!