Elyona

Klinkt het je bekend in de oren? Dit Koreaanse merk begin je meer en meer te spotten in de magazines. Ik zag een mede-handelaar (en tevens ook een vriendin van me) Ann-Sofie Traen, die een hele mooie kledingzaak heeft in Kortrijk, ENFIN, enkele weken geleden met een superleuke armband. Na duidelijke ondervraging van mijn kant, kwam ik te weten dat zij deze mooie eyecatchers verkoopt.

Safe up some money and get myself one of these was het motto!

Maar toen vorige week, zei mijn liefste mama dat ik zo'n armband mocht hebben van haar, omdat ik haar zo goed op weg geholpen heb met bloggen. Echte liefde, mijn mama en ik :)


Ik ging voor goud, tangerine en grijs. Dit past perfect bij mijn zomer garderobe en mijn gouden horloge. De armband is gemaakt met basiselementen: een ketting in zilver, goud of nikkel gevlochten met wol of katoen. Een magnetisch kegelslot vormt de finishing touch en de unieke kleurencombinatie is heel flatterend.


Ik zag de armband onlangs - toen ik bij de kapper zat - staan in Flair. Ze omschreven het stuk als rock and romantic at the same time en ik kan ze geen ongelijk geven. De prijs van zo'n armband (eender welke versie) is € 69,00.
5 opmerkingen

 1. Ik heb er ook eentje :-D !! Amélie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh das een heel mooie :-) ! Kga precies es in Kortrijk moeten gaan shoppen met al die mooie winkels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen, en dan gaan wij 's avonds een hapje gaan eten :)

   Verwijderen
 3. Enfin is inderdaad echt een super mooie winkel :) en Ann-Sofie is een super lieve mevrouw! De armband vind ik ook wel zeer tof! xxx Emmma

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!