Essence 3 Colours

Wie het beautynieuws op de voet volgt, zal wel al gehoord hebben van de Essence 3 Colours nailpolish. Bij hun voorgaande limited edition van Circus Circus hadden ze al 3 tube nailpolishes op de markt gebracht, en dit met succes. Nu die LE helemaal niet meer te vinden zijn, hebben ze 6 nieuwe tubes gelanceerd. Nailpolishfreak dat ik ben, haastte ik me naar het Kruidvat om mijn collectie uit te bereiden.

 1. A walk in the park & Stop for an icecream
 2. Ticket to the show & Front row or backstage?

 1. Boys are back in town & It's just a little crush
 2. Midnight date & City that never sleeps


Hier draag ik van links naar rechts:
 1. Walk in the park
 2. Midnight date
 3. Ticket to the show
 4. Boys are back in town

En hier deed ik er telkens de glittertopcoat overheen dus:
 1. A walk in the park & Stop for an icecream
 2. Midnight date & City that never sleeps
 3. Ticket to the show & Front row or backstage? 
 4. Boys are back in town & It's just a little crush
Essence gaat ervan uit dat je per tube 3 keuzes hebt (3 colour nailpolish). Allebei apart of de ene over de andere. Ik vind dit niet echt geslaagd. Je kunt de basecoat gerust apart dragen of de basecoat en de glittercoat erover, maar de glittercoat apart is echt niet mooi. Ik heb het geprobeerd en vond deze verschrikkelijk en very cheap. Bij deze vind ik 2 colour nailpolish beter geschikt als naam :)

Ik kocht de overige 2 (roze en rode) tubes ook, deze komen in een review volgende week. Het werd namelijk te donker om foto's te nemen en de kleuren kwamen niet meer tot hun recht. 

Van deze 4 vind ik A walk in the park & Stop for an icecream de mooiste. Wat vinden jullie?

Je kan nog steeds deelnemen aan de Decenarios Bracelets giveaway tot en met 9 maart! Klik hier.


4 opmerkingen

 1. 't zijn niet echt mijn kleurtjes, maar ik vind het wel leuke namen! Grappg! Kijk al uit naar de review met roze/rode kleur, meer lente-minded :-)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit, al zijn het mijn kleurtjes niet. Ben al veel te lang niet meer naar het Kruidvat geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er zo leuk uitzien! Mooie swatches!
  x SpringVibes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Midnight date & City that never sleeps wel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!