Tint it!

Ik heb er een drukke week opzitten en dat heeft ervoor gezorgd dat ik gisteren geen blogpost online zette. Maar vandaag ben ik back on track en wel met iets nieuws van Essence.

De Tint It lipgloss is niet alleen een lipgloss maar ook een soort lipstain - hoewel ik dat in het begin niet doorhad...


Ik dacht dat de kleur lipgloss gewoon veranderde naarmate je deze aanbracht. Ik koos voor de oranje naar roze lipgloss. Het duurde wel even voor ik enige kleurverandering zag... Dus had ik het idee dat dit concept een beetje overroepen was.


Tot ik besliste de lipgloss af te vegen met een Kleenex. En my Oh my, de gloss blijft oranje, maar eens die aan het vervagen is - of helemaal van je lippen verdwenen is door andere activiteiten (ik heb het hier over eten en drinken hé!! :) ) - blijft er een knalroze schijn op je lippen aanwezig! Ik had deze nog niet uitgetest op mijn lippen maar enkel op mijn hand voor deze blogpostfoto's. Gevolg, ik liep twee dagen met een roze streep op mijn handpalm rond - zelfs na enkele douches en talloze pogingen om mijn handen te wassen.

Een ideaal product voor deze zomer. Geen plakkerig gedoe - je kent het wel, een kleine windstoot en je hele kapsel hangt tegen je lippen - maar toch een mooie hippe kleur op je lippen!

Deze krijgt sowieso une place résrevée in mijn handtas komend seizoen! :)

De Tint It bestaat in 3 verschillende kleuren en is te koop bij het Kruidvat! Allen daarheen :)


2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!