Marble Mania

De nieuwe collectie van Essence ligt al even in de rekken en ik moest er toch enkel stuks van mee naar huis nemen. De Marble Mania collectie sprak me gedeeltelijk aan. Vooral de oogschaduw en blush vielen me erg op.Ik koos voor de Swirlpool Blush en de Seriously Mixed Up (koraalrood-bruin-goud) en Let's Get Twisted (bruin-goud-zilver) oogschaduwkleurtjes.


De oogschaduwkleurtjes verbaasden me, ik heb geen Essence oogschaduw in mijn stash tot nu en ik ben echt onder de indruk van de pigmentatie. Wat je op de foto niet ziet, bij Seriously Mixed Up, is de coraalrode schijn die bewegingen van het ooglid teweegbrengt. Ok, het is hier de rug van mijn hand, maar je begrijpt waar ik naar toe wil. De tweede heeft een prachtige taupe-achtige kleur met veel shimmer. Ik probeer hier zo vlug mogelijk een ooglook mee te doen zodat ik jullie wat foto's kan tonen.Swirlpool is dan weer de perfecte blush voor het lenteweertje. Koraalroze met een gouden schijn. Love this. Hij heeft voorlopig mijn MAC Melba uit mijn Daily Make Up Routine van de troon gestoten.

Hoe vinden jullie de nieuwe collectie?

8 opmerkingen

 1. Een aantal hiervan heb ik ook. Catrice is momenteel echt wel mijn favoriete merk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je ook de blush hebt :). Ik heb beide oogschaduws, ze zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super kleurtjes, zeker nu de zon zo van de partij is! ik ben benieuwd naar je creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet zeggen dat de producten er geswatched beter uitzien dan ik verwacht had. Mooie kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar heb jij deze gevonden? Kwas een paar dagen geleden naar Kruidvat gegaan in de Lange Steenstraat in Kortrijk en ze hadden alleen de lipgloss nog. Kwou ook graag die blush hebben. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht die een tweetal weken geleden in het Kruidvat in Kortrijk. Misschien hebben ze die nog in Kuurne Shoppingcenter?

   Verwijderen
 6. Ik heb ze ook en ze zijn inderdaad super!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu ik de swatch zie heb ik spijt dat ik de blush niet gekocht heb! :(

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!