The Blogging Family

They call us the Blogging Family. En ik kan de mensen geen ongelijk geven. Iedereen in mijn gezin buiten mijn vader - die dan weer de koning van Facebook is - heeft een blog. Ik wil in deze post even dieper ingaan op de blog van mijn moeder.


Zowel Bruno, mijn broer als ik zijn al even aan het bloggen. Maar steeds meer kreeg mijn moeder, Lieve, een verlangen naar een blog. Ze is een echte foodie - geen chefkok, maar foodie. Foodie staat voor een ongelofelijke liefde voor koken en alles wat er mee te maken heeft.


Meet my mum!


Voor de foodliefhebbers onder jullie, ga zeker eens naar haar blog Rue de Surène en laat een leuk berichtje achter. Ze post 3 tot 4 keer per week gemakkelijke receptjes die oh-zo-lekker zijn.

Vraag je je misschien af, vanwaar de naam Rue de Surène? Wel laat ik jullie dit even schetsen. Mijn moeder is ongelooflijk verliefd op Parijs. Ik ken niemand die liever in Parijs zou wonen. Ze kent de stad op haar duimpje en weet er alle leuke adresjes zijn. De liefde begon toen ze op haar 18 jaar de stad verkende met haar nicht. Sindsdien gaat zij (en ondertussen ik ook) twee tot drie maal per jaar naar Parijs. Moest de job het haar toelaten, vertoefde ze er nog vaker.

Als we naar Parijs gaan, logeren we in een charmant hotelletje in Rue de Surène - vlakbij Les Jardins De Tuilleries. Zo ontstond de naam voor haar blog.

Je kan Rue de Surène ook vinden op Facebook en Twitter.

Volgende week laat ik jullie kennismaken met mijn broer, Bruno. Hij blogt voornamelijk over leuke lifestyle, gadgets (voor mannen voornamelijk) en de Rudy. Ik laat jullie nog even in spanning voor wat de Rudy betreft :)

Hope you like Rue de Surène too!


8 opmerkingen

 1. Je pa de koning van facebook, moest zoveel lachen alsk dat las :d ! Je mama heeft een heel leuke blog ! I looove cooking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi jaja Koentje is the king :-) Hele leuke familie, allemaal toffe bloggers en de blog op zich is elk op zijn manier, en leuk om te lezen. En de Rudy...die is ook al beetje familie é. I love Rudy too :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk ! De blog van je mama is ook heel tof om te lezen. Ik volg ze nu via Bloglovin :) En ik ben erg benieuwd naar de blog van je broer !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je mama heeft echt een superblog. Ik heb al een aantal van haar receptjes (uiteraard mét succes) geprobeerd: echt lekker! :) Heb je toevallig de naam van dat Parijse hotel? :)
  De papa is inderdaad wel de koning van Facebook, hé! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hotel Allison! Erg leuk, klein maar super comfort tegen een eerlijke prijs in het hartje van Parijs!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!