#Wijvenweek: Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten

Deze week krijgen jullie een andere kant van mij te zien. Ik schreef me in voor Wijvenweek. Degene die niet weten wat Wijvenweek inhoudt, ga zeker eens een kijkje nemen op hun website.

Het thema van de dag: Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten...


Maskers af! Na het douchen smeer ik een laagje dagcrème op mijn gezicht en dan zie ik eruit zoals op de linkerfoto - no make up face! :) Na de  producten in mijn dagelijkse routine krijg je de polished version of myself. Zo voel ik me op mijn best.

Hoewel ik nu meer dan vroeger de deur uit durf zonder make up, zal je me er niet vaak op betrappen. Waarom zou ik, ik vind - en dat zullen vele MUA's onder jullie kunnen bevestigen - dat make up je mooiste kanten kunnen benadrukken en de iets minder flatterende kantjes naar de achtergrond brengen. Willen we ons niet allemaal met onze mooiste kant tonen?
9 opmerkingen

 1. Ik vind je op allebei de foto's er leuk uitzien :) Maar kan me voorstellen als je eenmaal met make-up gewend bent, dat je dan niet meer terug wilt naar de ongemake-upte versie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post ! Ik durf ook wat vaker zonder/met minder make up de deur uit, maar toch liefst met hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind de natuurlijke look ook mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De non-polished versie vind ik ook mooi, hoor! Maar ik sluit me volledig aan bij je bemerking dat make-up de mooiste kantjes beter benadrukt ;)
  Eénmaal make-up gewoon, is het moeilijk om "naked" de deur uit te komen hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar herken ik mezelf in ! Ik ga gerust zonder makeup naar de winkel ofzo maar dat is echt per uitzondering. En je ziet er op beide foto's mooi uit hoor ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga toch eens een workshop moeten komen volgen bij jou. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, al ga ik zelf bijna nooit de deur uit zonder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga ook liever met make-up naar buiten, ik moet zeker foundation op hebben, beetje poeder, lipgloss en mascara. Want ik heb last van rode wangen en pigmentvlekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post :) Beide looks zijn mooi hoor!

  http://mentrend.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!