London Baby, Yeah!

Het is bijna zover... ik word zondag 28 jaar! Ik verjaar ongelooflijk graag. Dat zal wel te wijten zijn aan de dag waarop ik jarig ben, 1 april :)

Mijn liefste papa gaf me al een leuke verrassing. Ik mag twee dagen naar London (eind april) en wat kijk ik daar naar uit... De laatste jaren steek ik regelmatig de Noordzee over (of beter onder - Eurostar thank God!). Ik hou van Londen. Je vindt er zoveel hippe, nieuwe dingen. Denk maar aan Soap & Glory, Avon, Topshop, Primark,...


Maar nu roep ik jullie hulp in. Ik ben op zoek naar veel leuke shoppingadresjes! Van make up naar fashion, van vintage naar design! Gooi mijn comments maar vol met jullie favoriete stekjes in Londen. Ik probeer zo mijn trip te plannen en jullie raad op te volgen. Natuurlijk komt alles in het lang en breed in een post eind april.

Alvast een dikke merci voor jullie hulp!

9 opmerkingen

 1. kleren: anthropologie op regent street!
  speciale juweeltjes: tatty devine op monmouth street.
  make up: de benefit winkeltjes. als je degene op spitalfield market kiest, dan ben je ineens ook op spitalfiels market. liefst op zondag, dan kan je er én kleren én handgemaakte juwelen én kunstwerken én lekker eten kopen!
  in die buurt (brick lane) vind je ook veel vintage winkeltjes, en het superschattige winkeltje "olga de polga" op hanbury street.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw! Dank je voor alle tips! Ik ga mijn tripje goed plannen op voorhand! Dikke merci!

   Verwijderen
 2. Zelf gaan we bijna 3 keer per jaar naar Londen :) Altijd naar hetzelfde hotel zelfs! In Covent Garden, toevallig ook mijn lievelingsbuurt. Daar moet je zeker eens rondlopen! Super gezellige buurt en allerlei leuke winkeltjes! Er is zelfs een superga store!(die baskets weet je wel), een urban outfitters, en een cos! (en sinds kort is er ook een La Durée!)En ook super tof: de jeans afdeling in selfridges! Daar kan je wel honderd broeken kopen! En misschien ook eens naar Notting Hill gaan :) Ga dan zeker eens langs bij hummingbird bakery! En zo kan ik blijven doorgaan ;)xxx Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Emma! Erg leuke tips. Notthing Hill is ook mijn favo buurt om te strollen... Ik noteer al je adresjes zorgvuldig! Thx again!

   Verwijderen
 3. Leuuk en alvast congrats ;-). Ik loop vooral graag rond in de buurt van Seven Dials en Greenwich is heel leuk met een marktje. Covent Garden en Regent Street zijn ook niet te missen. En ga zéker naar de Westfield Shopping Mall ( metrohalte Shepherds bush) alle grote winkels en zelfs some designers à la Gucci zitten er. Echt heerlijk winkelcentrum !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou beter een weekje naar Londen gaan als ik al jullie tips wil doen :D Thx so much Eva!

   Verwijderen
 4. Westfield Shopping is een echte aanrader ! Je vindt er ook een Inglot store. En alvast een gelukkige verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk kado zeg! Ben jaloers!
  Ik ben er ook nog nooit geweest helaas...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb er nog niet echt geshopt, er is zoveel te doen. Maar veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!