Retro Chic

Desperate in need for a new make up bag! I've got a perfect one for you!De vintage chic look is terug up and coming dus waarom de lijn niet doortrekken naar hippe make up tasjes? Ze bestaan uit volledig geplastificeerde stof (ook langs de binnenzijde, ideaal voor make up dus) en de perfecte maat om in de grote handtas op te bergen! € 17,95 voor deze mooie madam! Ze doet me denken aan mijn grootmoeder - allez, de foto's die ik van haar vond als ze een jaar of twintig was! Can't get enough from retro chic? Dan is dit portemonneetje zeker een musthave in je oh-zo-overvolle-handtas! Ook hier terug geplastificeerd binnenin en buitenuit. € 9,95 and it's yours!


En om het geheel helemaal af te maken, nemen we er nog het zakspiegeltje bij :) Ik voel me plots Rachel McAdams in the Notebook met deze leuke goodies! Waar vind je deze hippe items, bij ons natuurlijk in Byttebier :)

5 opmerkingen

  1. Ooeeh pretty!!!! Als ik terug ben van Rome, en jullie hebben ze nog liggen en ik heb nog geld (want Rome + shopping... you know! ;) ) dan willek misschien wel dat portemonee'tje komen kopen! Sooo pretty!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!