Biotherm Skin Ergetic

Een tijdje geleden vroeg ik in mijn favoriete parfumerie naar een goede nachtcrème. Eentje dat niet plakt of vettig aanvoelt, maar wel doet wat het moet.

De verkoper kwam op de proppen met Biotherm Skin Ergetic. Ik heb verschillende zonneproducten en bodylotions van Biotherm en ben erg tevreden van hun kunnen. Waarom deze nachtcrème niet uittesten?Zo gezegd, zo gedaan... Ik heb er - hmmm, hoe zal ik het zeggen - een haat/liefde relatie mee. De crème op zich is best wel goed, hij voelt niet vettig aan, dringt snel in de huid en geeft effectief een oppeppend effect 's morgens. Mijn huid heeft een mooie glow en is goed gehydrateerd.Maar dan de downside... Ik ben erg geurgevoelig en de geur is a nono for me. Het ruikt naar verbrande rubber en boenwas tegelijk... And not in a good way!

Ik vind het zo jammer, want de crème doet echt wat ervan verwacht wordt, maar de geur houdt me keer op keer tegen. Dus hier sta ik nu, met een pot nachtcrème die nog 3/4 vol is, terwijl deze al lang leeg zou moeten zijn. Ik grijp nu keer op keer naar staaltjes (want ik heb er massa) tot ik de nachtcrème die aan mijn eisen voldoet gevonden heb. So far Bénéfiance van Shiseido steekt erboven uit, maar ik heb nog tientallen ander liggen. Dus nog even afwachten wat het wordt.

Welke nachtcrème raden jullie aan, wetende dat ik niet van doordringende geuren hou?

Je kan nog steeds deelnemen aan de Decenarios Bracelets giveaway tot en met 9 maart! Klik hier.

2 opmerkingen

  1. Oh wat jammer. Ik heb dat nog gehad met Biotherm producten, die hadden zo een enorme citrus geur, awful ! Op dit ogenblik gebruik ik afwisselend Pond's cream en de Embryolisse lait-crème concentré. Allebei geur vrij :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je niet fan bent van de geur.
    Ik heb een dagcrème ervan, en ben er ook supertevreden van!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!