#Wijvenweek: Dromendag

We zijn al over de helft, wat gaat deze week vlug! Ligt het aan het mooie weer of aan het feit dat Wijvenweek een erg leuk initiatief is? Laten we dit even in het midden laten. Het thema van de dag: Dromendag! Dit moet mijn favoriete post van de week zijn. We hebben ze immers allemaal, onze ultieme dromen.Vandaag deel ik met jullie mijn grootste droom. Zoals velen onder jullie wellicht al weten, make up staat centraal in mijn leven - en niet alleen centraal op mijn gezicht :)

Als ik nu eens alle registers mag opentrekken en naar geen enkel prijskaartje moet kijken, dan zou mijn ultieme droom mijn eigen make up store zijn. Ik zou me steeds meer willen ontplooien als MUA (Make Up Artist) en een eigen winkel(keten) beginnen. Natuurlijk met mooie - minder beschikbaar in België - merken zoals Urban Decay, Too Faced, OPI, Bare Minerals, Deborah Lippmann en ga zo maar door. 


Het zou een echte ervaringsboutique moeten zijn, waar elke vrouw wil vertoeven. De winkel zou opgedeeld zijn in verschillende hoekjes. Natuurlijk een eigen MsAprilfish make up collectie, een OPI nailbar, leuke make up standjes à la Benefit, hippe modejuwelen en accessoires, kortom a real girly store! Maar buiten dat zou ik mijn make up advies geven aan geïnteresseerden in leuke workshops en ladiesnights.


En buiten deze leuke make up store zou ik ook nog eens key-make up artist willen zijn van verschillende grote fashionshows zoals Chanel en YSL. Daar kan je echt outside the - make up - box denken en de gekste dingen bedenken en uitvoeren met een heel leger MUA's achter je! 


Tja, ik zal waarschijnlijk moeten blijven dromen...


9 opmerkingen

 1. “You have to dream before your dreams can come true.” Abdul Kalam
  Keep on dreaming, who knows, one day ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sofietje, ik hoop dat je droom mag uitkomen, met heel mijn hart en ziel wens ik jou dat! Soms moeten we dat zelf een duwtje geven (en die kracht en positiviteit heb je), helaas ook dat extra centje. Maar zo'n gedreven, zelfstandige, jonge, hippe vrouw als jij zal toch zeker haar droom waarmaken. En ik droom ervan om dat samen met jou te doen. Wat zouden wij een team zijn ;-)
  You go girl! I believe in you. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het logo zit alvast goed ;-) ! Mooie droom heb je !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel, ik vind het een heel goed plan! ;). Ik hoop dat je uw droom toch beetje bij beetje waar kunt maken, zo'n dingen zijn uiteraard een serieuze onderneming, zeker een winkel :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie droom & ik hoop dat je die ooit kan uitvoeren. Je mag mij alvast tot 1ste klant benoemen, want met zo'n assortiment maak ik daar zeker een stop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word alvast klant ! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!