Chanel Goodiebag

Mijn trouwe Twitter en Facebook volgers kregen al een sneekpeak van het "Chanelzakje" maar wisten nog niet wat er in zat... Twee weken geleden ging mijn nichtje, Charly, naar Paris Fashion Week. Ze werkt freelance als de rechterhand van Veerle Windels sinds enkele jaren. Bij degene waar Veerle Windels als Chinees in de oren klinkt (wat me sterk zou verbazen) hier even een speedcursus.

Veerle is sinds vele jaren top fashion journalist en werkt freelance voor vele tijdschriften en magazines zoals Knack, de Morgen, DSM, ... en als dat jullie nog steeds niets zegt, ze was jurylid bij de Belgische versie van Topmodel - hoor je nu een belletje rinkelen?

Werken voor Veerle brengt natuurlijk veel voordelen mee. Eén ervan is tweemaal per jaar Paris Fashion Week Front Row meemaken en dat bij de mooiste shows! Pure luxe dus. Ik kan er alleen maar van dromen...

En zo ging Charly begin van de maand terug de TGV op richting Parijs. Ik ben nog steeds jaloers...
Belangrijkste shows op het programma: Chanel en Louis Vuitton. Fantastisch toch? Karl Lagerfeld in levende lijve zien strollen over de runway.

Hoe dan ook, ik ben aan het afdwalen. Na de show van Chanel kregen de bezoekers een goodiebag mee naar huis. En die staat nu op mijn vanity! Thanks so much Charly! Ze gaf het me gewoon cadeau :)

What's in it, you ask?


Drie - ja, DRIE - nagellakjes en één Baume Coco Rouge. De lippenbalsem zit in een mooie houder, nu kan ik fancypants mijn "labello" uithalen :)

En de nagellakjes zijn ook om u tegen te zeggen voor deze winter...


Blue Satin N°461 diep donkerblauwe kleur met een satijn finish. Ik deed twee laagjes over mijn nagels, maar bij ééntje heb je het effect ook al.


Pearl Drop N°511 deze witte nagellak met gouden schijn heeft wel 3 coats nodig om volledig opaque te zijn, but baby, have you seen a colour like this? Wauw!


Vendetta N°483 diepe donkerpaarse kleur met een satin finish. To die for!

Wie de show online heeft bekeken via Style.com zal de link misschien onmiddellijk leggen. De kleurtjes verwijzen naar de immense kristallen staketsels die uit de grond kwamen op de runway. Ik maakte me de bedenking, wat kost zo'n goodiebag niet - wetende dat er ongeveer 2000 bezoekers waren op de show! 

Hoe dan ook, ik zal deze winter chice nagels hebben, all thanks to you Karl! 
 


6 opmerkingen

 1. Zo lief van haar ! En omg pearl drops is gorgeous !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een droomjob! Ik vind de Pearl Drop N° 511 echt supermooi! Amai, die wil ik ook! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat is een heel ferm cadeautje! En lief van haar dat jij het dan krijgt. Vendetta vind ik trouwens prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blue satin en vendetta zijn PRACHTIG! :O
  Staan vanaf nu ook op mijn verlangenlijstje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat superlief dat jij dit gekregen hebt!!
  Superleuk pakketje en wat een mooie kleuren nagellak!!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!