#Wijvenweek: Het Multitaskende Topwijf

Het zit erop... 't Is voorbij - althans na deze post - Wijvenweek 2012. Maar we gaan deze super leuke week niet zomaar afsluiten, dit moeten we in stijl doen, n'est-ce pas?

Het thema van de dag: Topwijven! Blijkbaar mogen we in deze post ons kunnen, talenten of eender wat waarop we fier zijn eens echt in de verf zetten. Maar wat is het moeilijk om te verwoorden op wat we oprecht trots zijn van onszelf. We willen immers niet hooghartig en arrogant overkomen - en geen bloglezers verliezen :)

Wel ik ben oprecht fier op mijn creativiteit, voila... 't Is eruit! Man, dat lucht op :D

Ik wist wel al langer dat ik creatief was, als klein meisje maakte ik vaak bloemen uit crêpepapier en verkocht die op het strand voor "couteaukes" en ik was steeds aan het knutselen met onze babysitters als mijn ouders er een avond op uit gingen. Maar in mijn puberjaren ben ik weinig creatief bezig geweest.

Sinds vorig jaar heb ik mijn talent - als ik het zo mag noemen - terug volledig herontdekt. En zo ga ik vaak aan de slag met stoffen, polymerklei, schakelkettingen, ... You name it, I've used it :)


Ik hou van homemade items. Het leukste zijn van die typische prutswerkjes, jaja, ik ben een prutser. Hoe fijner werk, hoe plezanter. Want eens je eindproduct af is, kan je oprecht zeggen dat het de moeite waard was - ja hoor, ook toen je aan het vloeken was om dat die verdomde naald je in de vingers stekte.

Maar mijn creativiteit gaat verder dan dat. Ik probeer ook in make up looks outside the box te denken. Al kun je niet met alles de straat op... Of je doet het net wel en krijgt de gekste blikken van voorbijgangers - that's up to you :)


Velen onder jullie weten dit al, maar vorig jaar volgde ik een opleiding voor Allround Make Up Artist. Ik was al een tijdje thuis in deze beautywereld, maar besliste mijn talent verder te ontplooien op een vakkundige wijze. Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik er qua creativiteit meer van verwacht had... Let op, ik leerde veel technieken beheersen die ik nog niet had. Dus op technisch gebied een echte aanrader. Maar het zijn toch de grote Youtube make up guru's die mij aan het denken zetten om creatief om te gaan met make up.

Zo dat was het - plotse huilbui barst nu los - Wijvenweek zit er officieel op voor mij dit jaar. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen bekoren met het vallen van mijn masker (want voor degenen die het nog niet weten, het algemene thema van deze editie Wijvenweek was MASKERS AF).

Op naar editie 3 in 2013? Ik stem voor!


4 opmerkingen

 1. Jij bent idd een topwijf ;-) ! Leuk dat je zo creatief bent, daar heb ik dus geen geduld voor :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je zo beter te leren kennen, je hebt echt een grote dosis talent in je zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen en fijn dat je je creativiteit er in kwijt kan !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! En fijn dat je zo creatief bent, dat is een geweldige uitlaatklep ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!