Nailpolish Storage


Lang gezocht, eindelijk gevonden! En dat nog niet eens ver weg! :) Ik wilde op een propere - opruimfreak dat ik ben - en overzichtelijke manier mijn nagellak opbergen. Let op, ik had nog eisen... Het mocht niet veel plaats innemen en de potjes mochten ook niet zichtbaar zijn.

Ok, dat laatste klinkt misschien verwarrend. Ik wilde gewoon niet dat de potjes uitgestald zaten in een plexi box of zo. Ik hou van eenvoud en als je de hele resem nagellak ziet zitten, moet ik het opbergen in een gesloten kast.

De opbergdozen zijn van Handed By. Een Nederlands merk dat we al jaren verkopen. Ik was zodanig op zoek dat ik er gewoon over keek! I know, it's crazy! :)


De ene doos bevat mijn highstreet nagellak (zoals Catrice, Essence, Hema, Gosh, Rimmel, ...) de andere heeft dan weer het geluk de highend nagellakjes op te mogen bergen (zoals Chanel, Dior, OPI, Deborah Lipmann, YSL, Essie, ...)Het goede aan deze boxen is de hoogte en het deksel. Ze zijn stapelbaar en nemen weinig ruimte in!
Don't believe me? See it for yourself! :)


Ze passen perfect in mijn nachtkastje. En dit is perfect, want ik lak mijn nagels altijd in bed, als ik aan het bloggen ben... Ideaal want dan kunnen ze op het gemak drogen, zonder je er een hapering in hebt!

De polish-addicts zoals mezelf, hebben vast al de nieuwe kleurtjes (tubes) van Essence zien blinken! Don't worry, de review is al geschreven en wordt pretty soon online geplaatst!

Je kan nog steeds deelnemen aan de Decenarios Bracelets giveaway tot en met 9 maart! Klik hier.

8 opmerkingen

 1. Haha nagels lakken in bed, dat zou bij mij voor problemen zorgen :d! Wel mooie opbergmethode hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, superhandig!! Precies de juiste hoogte voor nagellak en ziet er mooi en proper uit!! Hoeveel kosten ze?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk morgen eens in de winkel en laat het weten. Vandaag vrije dag :)

   Verwijderen
  2. Ze kosten € 22,50 per stuk. Er bestaat ook een kleinere versie voor € 16,50. Die kleine bestaan in het wit, rose en turkoois.

   Verwijderen
  3. Bedankt om te laten weten!!

   Verwijderen
 3. Dat is inderdaad een handige en mooie oplossing. Zo te zien zitten ze al goed vol ! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!