Tweed For Spring

Toen ik begin deze week de shoplog van RedHotJillyPeppers las, repte ik me naar de Zara! Ze had er zo'n leuke pastelgele skinny gekocht, die moest en zou ik ook hebben!

Na de Zara helemaal ondersteboven te hebben gehaald en verschillende verkoopsters aan de arm geklampt te hebben, kwam ik tot de conclusie... Ze hebben deze (nog) niet in Kortrijk. Mhuh! Bummer! Daar gaat mijn springvibe.

Okok, er zijn nog zoveel leuke pastelkleurige broeken in Zara op dit moment, maar ik was gebrand op de gele. Tant pis (of tante pies, as you prefer). Dan maar afwachten of andere Zara's gaan uitkammen.

Plots viel mijn oog op dit super leuke tweedjasje. Tweed for Spring, I hear ya! Ik verwacht dan wel zwoele, warme dagen in de (heel) nabije toekomst, maar 's avonds kan het in ons Belgenlandje vlug afkoelen, dus ja: Tweed for spring!


De snit is perfect voor mijn lange lijf en (te) korte benen, het geeft het optische effect van een korter lijf en langere benen. I like!

En de details hé! Ik hoorde ooit van een vriendin van mijn mama, die in de confectie zit, dat Zara streeft naar een mooie pasvorm en perfecte details. Prove me wrong, ik vind dit jasje mooier afgewerkt dan sommige duurdere merken. Maar dit is natuurlijk mijn mening :)


Nu nog een leuk lentekleedje om erbij te dragen zoeken (in de winkels, of in mijn eigen garderobe) and I'm ready for Spring!

Je kan nog steeds deelnemen aan de Decenarios Bracelets giveaway tot en met 9 maart! Klik hier.2 opmerkingen

  1. Spijtig dat ze de broek nog niet hadden maar dit jasje is ook prachtig hoor ! Nu moet ik mij inhouden om niet terug naar Zara te lopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb dat ook gepast in Rijsel, heb uiteindelijk iets anders gekocht :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!