2 x Lipgloss

Deze middag haastte ik me naar het Kruidvat om nieuwe tandpasta en zag ik een Essence graaibak staan. Je kent het wel, de restanten van een LE die ze aan een superprijs de deur uit doen.

Bon, ik zou gewoon eens kijken... Maar als snel zag ik de twee lipglossjes van de Marble Mania Collectie blinken. Voor één euro per stuk, dat kan ik niet laten liggen :)Kleurpigmentatie op mijn hand is echt wel super. Er zit een mooie glans in en fijne glittertjes. Sparkling!


Eenmaal je hem op je lippen aanbrengt is de kleur ver te zoeken, maar je krijgt wel zwoele, glinsterende lippen :) Hier heb ik de roze versie aan: Coral Whirl.


Weinig verschil in kleur met de rose. hier draag ik Peach and Mix. Beide glossjes hebben geen plakkerig gevoel, bonus! Maar om nu te spreken van wauw-producten... Dat laat ik in het midden. Nuja, mijn twee Euro is niet verloren. De lipgloss is perfect om je lippen overdag eens bij te werken.


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Niet echt mijn kleurtjes maar voor twee euro is er ook niets verloren he :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleurtjes, maar jammer dat hij weinig kleur afgeeft op je lippen

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!