London The Last One

En dan nu, het laatste shoppingzakje van Londen... Forever 21! Ik was nog nooit in een F21 binnengegaan. Ik weet het shame on me... Maar sinds de F21 in Antwerpen is, ben ik niet meer gaan shoppen in 't stad!

Ik moet zeggen, de winkel itself is amazing (lees: A-M-A-Z-I-N-G) maar de kleren ontgoochelden me wel wat. Ik vond er echt mijn gedacht niet... Jammer! Nu, met lege handen ben ik ook niet naar huis gekeerd :)Deze twee marcellekes waren mijn vondsten tussen de kleren. Het eerste neongele past perfect onder mijn nieuwe kanten topje van Pull&Bear (zie blogpost: Bring on the brights) en Dream your way to Paris is tjah... cute :)
De juwelen afdeling van F21 is wel echt WAUW! Ik heb al zoveel leuke juwelen dat ik me echt heb ingehouden. Maar de bovenstaande items kunnen nog wel een plaatsje veroveren in mijn juwelenstash!

Zo dat was de uitgebreide (zeven delen!) shoplog van Londen. Ik kan iedereen Londen aanbevelen als shopping/citytrip! Als jullie binnenkort gaan en jullie willen nog meer tips, aarzel niet me een mailtje te sturen en ik geef jullie een hele waslijst aan leuke adresjes!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


1 opmerking

  1. Wauw, zo'n mooie spulletjes! Ik moet dringend eens naar de F21 zo te zien ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!